• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

YAPILMASI İÇİN ÇOK MÜCADELE ETTİ AMA

Çivril Devlet Hastanesi’nin yapılması için insanüstü bir gayret sarf eden Kadir Kameroğlu Cumartesi günü yapılan temel atma törenine katılamadı.
Yapılması için her fedakârlığı yapan Kameroğlu rahatsızlığı nedeniyle Sağlık Bakanı ve Ekonomi Bakanı’nın gerçekleştirdiği temel atma törenine iştirak edemedi.
BAŞKAN GÜRCAN GÜVEN KADİR AMCAYI UNUTMADI
Dün yapılan temel atma töreninin açılış konuşmasını yapan Çivril Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven Kadir Kameroğluna acil şifalar dileyerek “Kadri Amca hastane için gece gündüz çalıştı didindi. Keşke bugün oda aramızda olsa bu mutluluğumuz bizimle paylaşsa ve ortak olsaydı. Eminim bunu çok isterdi. Ama biliyorsunuz biraz rahatsız inşallah Kadir Amcamız sağlığına bir an önce kavuşur ve çok sevdiği Çivril’e gelir. Hastaneyi görür. Rabbim Kadir Amcaya acil şifalar versin” dedi.
KURBAN KESECEKTİ
Haftalık yazı yazdığı 30 Ağustos gazetesindeki köşesinde sürekli olarak hastane konusunu dile getiren Kadir Kameroğlu yazılarında hastane için elinden geleni yapmaya hazır olduğunu belirtmiş dostları ile yaptığı sohbetler sırasında da “temel atılırken bir dana alıp keseceğim yeter ki inşaat başlasın” diye söz vermişti.
Temel atma törenine katılan bazı vatandaşlar Kadir Kameroğlunun sağlığına kavuşması için dua ettiklerini belirterek “hastane için en çok çaba gösteren Kadir Amcaydı. Temel atma törenine yetişemedi ama inşallah açılışında onu aramızda göreceğiz. Kadir Amca’nın sağlığına kavuşması ve Çivril’e gelmesi için bütün Çivril duacı” dediler.



588 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası