• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

HASTANENİN TEMELİ ATILDI

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile Çivril Devlet Hastanesinin temelini attı. Törende Konuşan Müezzinoğlu “Hayali temeller atıp, boş vaatler satmıyoruz, milletimizi gönülden seviyoruz. Hastanemiz 23 Nisan’da hizmete girecek” dedi.
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Çivril Devlet Hastanesinin temelini attı. Çivril’e gelen iki bakan burada yapımına başlanan yeni devlet hastanesinin temelini dualarla attı. Törene Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ak Parti Denizli Milletvekilleri Mehmet Yüksel, Nurcan Dalbudak, Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Ak Parti İl Başkanı Şahin Tin, Çivril Kaymakamı Orhan Burhan, Ak Parti Çivril İlçe Başkanı Mehmet Celep, Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, AK Parti Çivril Belediye Meclis Üyeleri ve birçok vatandaş katıldı.
Açılışta konuşan Sağlık Bakanı Müezzinoğlu temeli atılan hastanenin 23 Nisan 2016’da tamamlanarak hizmete girmesi için yüklenici firma sorumlusu ile kürsüde pazarlık etti. 450 günde teslim edilmesi gereken hastanenin bir yıl içinde tamamlanması için çalışacaklarını belirten Müezzinoğlu, hayali temeller atıp, boş vaadler vermediklerini söyledi. Bakan Müezzinoğlu; “Çivril Devlet Hastanemizin temellerini bu toprakların evladı Sayın Nihat Zeybekci ile birlikte attık. Hayırlı olsun. Hayali temeller atıp, boş vaatler satmıyoruz. Milletimizi gönülden seviyoruz. Hastanemiz inşallah 23 Nisan’da hizmete girecek” dedi.
Yaklaşık 22 Milyon TL’ye mal olacak Çivril Devlet Hastanesinin temeli yapılan konuşmaların ardından dualar eşliğinde atıldı. Temel atma töreninden sonra Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Çivril’den ayrılırken Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi ile Ak Parti Denizli Milletvekilleri Mehmet Yüksel ve Nurcan Dalbudak Ak Parti İlçe Binasına geçerek partililer ile bir süre sohbet ettiler.



515 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası