• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

ÖĞRETMENLERDEN BÜYÜK ANLAŞMA

Atanan öğretmenden promosyon geri alınmayacak
Çivril’e sonradan atanan öğretmen promosyondan faydalanacak

Çivril Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görev yapan idareci, öğretmen ve yardımcı personel için özel bir bankayla maaş promosyonu anlaşması imzalandı.
Çivril Milli Eğitim Müdürlüğü'nce çalışan personele promosyon ödenmesiyle ilgili açık ihale yapıldı. 10 bankanın katıldığı ihaleyi kazanan Yapı Kredi Bankası Çivril Şubesi ile Milli Eğitim Müdürlüğü arasında sözleşme imzalandı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde gerçekleşen imza törenine, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özcan, Yapı Kredi Bankası Çivril Şube Müdürü ile Şube Müdürü Zekeriya Türk, banka çalışanları ve Türk Eğitim Sen Çivril Şube Başkanı katıldı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özcan, anlaşma ile ilgili olarak "Promosyon anlaşması öncesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Yetkili sendika temsilcisi ve bir kamu çalışanı ile ilçede bulunan banka şubeleriyle görüşmeler yürüttük. Yaptığımız görüşmeler sonunda açık ihale yapıldı. İhaleye 10 banka katıldı. Açık arttırma sonucu dört banka arasından Yapı Kredi bankası en fazla arttırmayı yaparak ihaleyi kazandı. Örnek bir çalışma ve anlaşma oldu. 3 yıl boyunca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları maaş alacakları bankadan yapacakları işlemlerde ücret ödemeyecek. Başka yere atanan öğretmenden promosyon geri alınmayacak. Ayrıca başka yerden Çivril’e atanan öğretmenlere de geldiği süreden itibaren süre dikkate alınarak promosyon ödenecek. 3 yıl için ödenecek 1117 lirayı en geç 15 Nisan 2015 tarihine kadar peşin olarak alacaklar" dedi.



590 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası