• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

SEVGİ ELİ MEKANİK YATAK HEDİYE ETTİ

Küçük yaşta geçirdiği hastalık sonrası yatağa bağlı yaşayan Hasan Çiftçi’ye Çivril Belediyesi Sevgi Eli hasta yatağı hediye etti.
Özdemirci Mahallesinde ailesi ile birlikte yaşayan 33 yaşındaki Hasan Çiftçi’ye Sevgi Eli değdi.
Faaliyete geçtikten sonra yaptığı yardım ve çalışmalarla Çivrillilerin gönlünde taht kuran Çivril Belediyesi Sevgi Eli Birimi, Özdemirci Mahallesinde yatağa mahkûm yaşayan Hasan Çiftçiye hasta yatağı hediye etti.
Özdemirci Mahallesinde gerçekleştirdikleri ziyaretler sırasında haberdar oldukları Hasan Çiftçi’nin ailesi ile görüşen ve durumunu inceleyerek gerekli çalışmaları başlatan Sevgi Eli, yer yatağında bakımı zor olan Hasan Çiftçi’ye ortopedik hasta yatağı hediye etti.
Sevgi Eli olarak Hasan Çiftçi’ye geçmiş olsun dileklerinde bulunan Sevgi Eli Sorumlusu Gonca Dikeç, amaçlarının hasta ve yakınlarını ziyaret ederek onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek olduğunu söyledi.
Anne Ayşe Çiftçi oğlu Hasan’ın yer yatağında yatmaktan vücudunda yaraların oluştuğunu kendisininde oğluna yemek yedirirken zorlandığını belirterek “mahallemizde başka bir komşumuzun ihtiyacını karşılamak için gelen arkadaşları gördüm. Durumumu söyledim. Evime geldiler baktılar hemen arkasında da ortopedik yatak ve mekanik hasta yatağı getirerek yerleştirdiler. Artık oğluma daha rahat yemek yedirebileceğim. Bu yardımı yapan herkesten Allah razı olsun” dedi.



551 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası