• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

BABA FELÇ ANNE LÖSEMİ HASTASI

Tek gelir kaynakları 740 lira engelli maaşı. O da tedavi masraflarını bile karşılamazken, kızları 4,5 aylık Ayşe Ceren ile birlikte yaşam mücadelesi veriyor ve uzanacak bir yardım eli bekliyorlar.
Çivril Aşağı Mahalede yaşayan ve iki yıl önce geçirdiği kalp krizinden sonra vücudunun sağ tarafı felç olan Mehmet Ali Erdoğdu yeniden sağlığına kavuşup ailesine bakabilmek için yardım bekliyor. Geçirdiği kalp krizinden sonra evde bakıma ihtiyacı olan eşine bakmak için işinden ayrılan Tuğba Erdoğdu “Eşimin sağlığı iyiyken hiç sorunumuz yoktu. Çünkü ikimizde çalışıyorduk. Hatta ev bile yapabildik. Ancak ne zaman ne olacağı belli olmuyor. Eşimin rahatsızlığıyla birlikte elimizdeki satmaya başladık. Eşimin kalbinde pil olduğu için en ufak sorunda hastaneye gitmek zorundayız ve hastane masrafları da çok fazla. Bu ay eşimin ilaçlarını da alamadım” dedi.
Eşinin rahatsızlığından sonra işini bıraktığını ve mali olarak zor günler geçirdiğini belirten Tuğba Erdoğdu “eşimde ben de çalışmayı bırakınca para sıkıntısı yaşamaya başladık. Yeni evli olduğumuz için eşyalarımız yeniydi önce onları sattık. Akrabalarımızın verdiği eşyalarla evimizi yeniden döşedik. Ama gelir olmayınca ihtiyaçlarımızı karşılayamıyoruz. Tek gelirimiz aldığım aylık 740 liralık evde bakım parası. Evimiz kira, 300 lira kira ödüyorum dört aylık kızımın bezini bile almakta zorlanıyorum” dedi. Kendilerine uzanacak bir yardım eli beklediklerini belirten Tuğba Erdoğdu “eşime ve kızıma bakmak zorunda olduğum için çalışamıyorum. Bende de lösemi başlangıcı olduğunu söylediler kızımı emzirdiğim için kemoterapiye başlamadım ama gelecek ay kendimde kemoterapiye başlamak zorundayım, ihtiyaçlarımızı da karşılayamıyorum. Hem eşimin hem benim ailemin durumu bize destek olacak kadar iyi değil. Biz sadece kiramızı karşılamak ya da başımızı sokacak küçük prefabrik bir ev istiyoruz. Kira giderimiz olmasa aldığımız 740 lira biraz daha rahat yaşayabiliriz” dedi.



619 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası