• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

AHMETCİK MESİRELİĞİNE HAİN SALDIRI

Ahmetçik piknik alanında, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce tahribat yapıldı.
Tahta masaların kırıldığı, salıncakların iplerinin kesildiği saldırı piknik yapmak için mesireliğe gelen vatandaşlar tarafından nefretle karşılandı.
Çivrillilerin aileleri ile hafta sonlarını değerlendirildiği en önemli merkez olan Ahmetçik Mesireliğinde bulunan piknik masalarının dün gece parçalanarak bazı ağaçların dallarının da kırılarak masalarla birlikte yakılması vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı. Pazar sabahı piknik yapmak için mesireliğe gidenler kırılan masa ve ağaçları görünce Çivril Belediyesine haber vererek durumu bildirdiler. Çivril Belediyesi Üst yapı Amirliği ekipleri mesirelik alanda yaptıkları kontrolde üç masa ile bazı ağaçların dallarının kırılarak yakıldığını tespit ettiler.
Yapılan temizlik çalışmalarından sonra masalar yenileri ile değiştirilirken vatandaşlar yapılan saldırıyı ihanet olarak değerlendirdi. Bazı vatandaşlar bu tür saldırıların daha önce İğdir Çamlığındaki barbekü ve ocakların kırılması suretiyle de yapıldığını belirterek “maalesef bazı vandallar, belediyeyi kötü ve iş yapmaz göstermek için bu tür saldırıları yapıyor. Bunlar Çivril’in malı, buralara yapılan saldırı ve verilen zararlar Çivril’e yapılmıştır. Bunların parası hepimizin cebinden çıkıyor. Belediyeyi kötü göstermek için yapılan bu tür basit saldırılar acizlik ve ihanettir” dediler.
Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Yazıcı, yapılan saldırının son derece üzücü olduğunu açıkladı. Bütün Çivril’in olan bir alanda bulunan eşyaların tahrip edilerek sebepsiz yere bu şekilde zarar verilmesini anlayamadıklarını belirten Yazıcı, durumun adli makamlara bildirildiğini kaydetti.
Bunu Yapan Haindir
Yazıcı sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu masalardan ne istediler, daha önce kırılan barbekülerin tanesi ortalama 500 TL`ye yapıldı. Biz ilçemize ait yerleri bir sürü para harcayarak daha güzel yapmak için uğraşıyoruz. Ama yapılanlara bakın, adam masayı kırmış yetmemiş ağacı kırmış, böyle olmaması gerekirdi. Ama bizde yılmak yok, yine yapmaya çalışırız. Yalnız bunu yapan bir gün yakayı ele verirse, kimin yüzüne nasıl bakar bilemiyorum. Hele benim hemşerim ise, o zaten haindir.” Ahmet Ateş döneminde Çivril’e kazandırılan ve ilçenin en büyük mesire alanlarından ikincisi olan Ahmetçik Mesireliği özellikle bahar ve yaz aylarında Çivrillilerin uğrak yeri konumunda.



757 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası