• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

ADAYIMIZ YOK DİYE ÜZÜLMEYİN BEN ÇİVRİL’İN EVLADIYIM



7 Haziran 2015 Genel seçimleri için çalışmalarına hız veren CHP Denizli Milletvekili Adayı Melike Basmacı Çivril’i ziyaret etti.
29 Mart’ta yapılan ön seçimde CHP’li üyelerin büyük desteğini alarak birinci sıra milletvekili adayı olan Melike Basmacı seçim çalışmaları kapsamında ilçe gezilerine devam ediyor. İki günlük çalışma programı kapsamında ilk olarak CHP ilçe binasını ziyaret eden Basmacı burada partililerle bir araya geldi. Daha sonra öğretmen evi lokaline geçen Melike Basmacı’yı partililer ve halk yoğun ilgiyle karşıladı.
İlçe örgütünde açıklamalarda bulunan Melike Basmacı “Cumhuriyet Halk Partisi’nin çok büyük bir hamleyle iktidara doğru yürüdüğünü söyledi. Cumhuriyet Halk Partisi iktidar olduğunda esnafımız, çiftçimiz, emeklilerimizin sıkıntılarını biliyorum partimiz bunun için projeler üretiyor gittiğimiz seçim çalışmalarında bunları dile getiriyoruz” dedi. Parti binasındaki programdan sonra öğretmen evine geçen Basmacıyı burada eski belediye başkanı Hakkı Aslan’ın da olduğu kalabalık bir partili grubu karşıladı. Bir süre burada bulunan vatandaşlara ve partililer ile sohbet eden Melike Basmacı daha sonra Uşak Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret ederek projeleri hakkında bilgiler verdi.



ÇİVRİL’İN KIZI ÇİVRİL’İN VEKİLİYİM
Çivril programında Yeşil Çivril Gazetesi ve 30 Ağustos Gazetelerini de ziyaret eden Basmacı gazetecilere çalışmaları hakkında bilgi verdi. Basmacı 7 Haziran seçimlerinin ülkenin geleceği adına büyük önem taşıdığına dikkat çekerek “seçimler her zaman önemlidir ama 7 Haziran seçimleri ülkemizin geleceği açısından önemli bir eşik olacak” dedi. Ekonomi Bakanı ve Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekçi’nin meclis yemini ile ilgili açıklamalarına da değinen Basmacı "Sayın Zeybekci mecliste edilen milletvekili yeminine karşıymış. Elbette karşı olurlar. Çünkü yeminlerine sadık kalmıyorlar. Namus ve şerefleri üzerine yemin edip o yeminlerine sadık kalmayanların mecliste edilen yemini istememeleri kadar doğal bir şey olamaz. Yemin ettikleri halde Atatürk ve ilkelerini, laik cumhuriyeti, Mustafa Kemal Atatürk'ün silah arkadaşlarına karşı bu söylevleri üretenler acaba yemin etmeselerdi, neler yaparlardı? Halkımızın takdirine bırakıyorum" dedi. Siyasi hayatında Çivril’in çok önemli bir yere sahip olduğunu da belirterek yıllar önce siyasete başlarken Çivrilli bir teyzenin verdiği bir nasihatin kendisi için yol gösterici olduğunu söyleyen Basmacı “ben her zaman Çivril’in kızı oldum. Çivril benim için çok önemli bir yere sahip. İnşallah 7 Haziranda Çivril’in Ankara’da ki sesi olacağım ben Çivril’i memleketim ve kendimi de Çivril’in kızı olarak görüyorum bundan sonra da Çivril’in vekili olacağım” dedi.



833 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası