• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

ÇİVRİL BELEDİYESİNDEN OKUL HAMİLİĞİ PROJESİNE DESTEK

Denizli Valisi Şükrü Kocatepe tarafından başlatılan ‘Okul Hamiliği’ projesine Çivril Belediyesinden büyük destek.
Proje kapsamında Pazartesi günü Çivril Belediyesi ile Denizli Valiliği arasında protokol imzalandı. Protokol çerçevesinde Çivril Belediyesi ilçede bulunan okulların park, bahçe ve peyzaj düzenlemeleri, bakım onarım çalışmaları ve iyileştirme işlerini yapacak.
Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen protokol imza törenine, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Belediye Meclis Üyeleri ve İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz katıldı.
Törende konuşan Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, projede yer almaktan mutlu olduklarını söyleyerek, “ilçemizde bulunan okullara daha önce de desteğimizi vermiştik. Bu desteğimizi sürdürecek olmaktan mutluluk duyuyoruz. Gençler bizim geleceğimiz. Onların en iyi şartlarda yetişmesi ve büyümesi aileler kadar bizleri de mutlu eder. Sayın Valimize bizi bu şekilde onurlandırdıkları için çok teşekkür ediyorum” dedi.
Vali Şükrü Kocatepe ise okullara destek verme konusunda Çivril Belediyesinin önemli bir destek verdiğini söyleyerek, “bildiğiniz gibi geçen hafta başladığımız okullarımıza hami kuruluş belirleme konusunda bugün Çivril Belediye Başkanımız Doktor Gürcan Güven Beyefendi Belediye Meclisinden aldıkları kararla Çivril’deki okullarımızın bakım, onarım ve idamesi noktasında ihtiyaçları gidermeyle ilgili taahhütte bulunmak üzere geldiler ve kendileriyle protokol imzalayacağız. Zaten başkanımızın bugüne kadar 7 okula katkıları var. Kendilerine teşekkür ediyorum. Başkanımız eğitimli, kültürlü çok değerli bir kardeşimiz. Aynı zamanda Çivril İlçe Belediye Meclisi de bu konuda çok duyarlı. Çivril’deki okullarımızın eksiği ile ilgili konuların bir an önce çözümlenerek öğrenciler ve öğretmenlerimizin huzur içinde ders işlemeleri konusunda bize, daha doğrusu Çivril’imize katkıda bulunarak sahip çıkıyorlar. Şehremini olmakla o ilçenin tüm fonksiyonlarında kendilerinin katkıda bulunmaları konusundaki idraki de ortaya koymuş oldular. Teşekkür ediyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. Konuşmaların ardından protokol Vali Şükrü Kocatepe ve Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven tarafından imzalandı. Protokol çerçevesinde Çivril Belediyesi ilçede bulunan okulların park, bahçe ve peyzaj düzenlemeleri, bakım ve onarım çalışmalarını yapacak.



394 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası