• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

BAŞKANA 5 YILDIZLI KARNE

Çivril Belediyesi’nin 2014 Yılı Faaliyet Raporu, belediye meclisinde görüşüldü.
Nisan Ayı Meclis Toplantısında 2014 Yılı Faaliyet Raporu oy birliği ile onaylandı. Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven Başkanlığında gerçekleşen toplantıda Güven, belediyenin 2014 yılında yaptığı hizmetleri ayrıntılarıyla anlattı. Çivril Belediyesi’nin bir yıllık faaliyetlerinin birim müdürlükleri çalışmaları çerçevesinde özetlendiği rapor, gündemde ele alınarak tartışıldı.
Mesai kavramı olmaksızın görevimizin başındayız
Faaliyet raporu hakkında söz alan Güven, birçok konuda eksikliği ve yetersizliği olan Çivril Belediyesinde önemli çalışmalara imza atarak mali disiplini sağladıklarının altını çizdi. Belediye olarak başarılı bir yıl geçirdiklerini vurgulayan Gürcan Güven, belediye bütçesini üç kat artırarak, 2014 yılında 30’a yakın hizmeti ilçeye kazandırdıklarını söyledi. Ekip olarak büyük fedakârlıklar gösterdiklerini ve özellikle mahallelerde büyük bir değişim ve dönüşüm hamlesi yaşandığını belirten Güven, Çivril’e daha iyi hizmet edebilmek için mesai kavramı gözetmeksizin gece gündüz çalıştıklarını söyledi. Güven, “Bugün Çivril’i yeniden inşa ediyoruz yıllardır bekletilen sorunların çözülebileceğini gösterdik. Çivril’i bir taraftan yeniden inşa ederken, diğer taraftan da yaşam kalitesi, eğitim, kültür, sanat, ulaşım, spor altyapısı ve çevresiyle bir marka haline getirerek, kentleşme bilincini oluşturduk” dedi.
BAŞKAN GÜVEN’DEN TEŞEKKÜR
Faaliyet raporunun oy birliği ile kabul edilmesinin ardından Başkan Gürcan Güven, kürsüye gelerek meclis üyelerine hitaben bir teşekkür konuşması yaptı. Başkan Güven, Çivril Belediyesi Meclisi’nin önemli işler yapacağını ve efsane olacağını söyledi. Gürcan Güven, “Ben meclisime teşekkür etmek istiyorum. İlk kez bu meclisi yönettiğimde; belki de belediye tarihinin en iyi meclisi olacak demiştim. Bu meclisin önemli işlere imza atacağını söyleştim. Parti ayrımı gözetmeksizin her meclis üyeli 3 siyasi partiye de övgüler yağdırdım bu görüşümde aynen devam etmektedir. Örnek bir meclistir. Bu güne kadar kararlarımızın önemli bir bölümü oy birliğiyle geçmiştir. Bundan sonrada öyle olacaktır. Meclis iş yapmak niyetinde olan her doğru kararın arkasında. Tabi ki eleştiri olacak. Ama eleştirilerin düzeyi bizim başarılı bir belediye olduğumuzu göstermektedir” ifadelerini kullandı.
En iyi hizmeti veriyoruz
Kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde Çivril Halkına en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını ifade eden Gürcan Güven, belediye meclisinin de hizmetlerdeki katkılarını hatırlatarak, emeği geçenlere teşekkür etti. Gürcan Güven, “çalışmalarımızın belediye çalışanlarımızın özverisi, vatandaşlarımızın desteği ile gerçekleşeceğine inancımız tamdır. Bu faaliyet yılı içinde emeği geçen herkese, destek ve katkılarını esirgemeyen meclis üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi. Faaliyet Raporunun da görüşüldüğü Nisan Ayı meclis toplantısının 3. Oturumu Başkan Dr. Gürcan Güven’in meclis üyeleri onuruna verdiği akşam yemeği ile sona erdi.



686 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası