• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

POLİS HAFTASI KUTLANDI

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 170. yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Çivril’de de kutlandı.
Çivril Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen törene, polislerin yanı sıra Çivril Kaymakamı Orhan Burhan, Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, parti temsilcileri, sivil toplum örgüt başkanları, kurum ve kuruluş amirleri, muhtarlar ve halk katıldı. Çivril İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Keskinkılıç, Polis Haftası nedeniyle Atatürk büstünün önüne çelenk koydu.
Çelenk koyma ve akabinde İstiklal Marşının okunmasının ardından “10 Nisan Polis Haftası” ile ilgili konuşma yapan İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Keskinkılıç, “Polis halkın kendi vicdanıdır, halkın kendisidir. Polis ülke halkına hizmeti ve güvenliği kendine kutsal bir görev sayan teşkilattır. Dün olduğu gibi bugünde tek amacımız ülkemizin refahı ve huzuru için çalışmak olacaktır” dedi.
Cumhuriyet Meydanındaki törenlerin ardından kutlamalara ilçe emniyet müdürlüğünde verilen kokteyl ile devam edildi. Cuma namazından önce görevi başında şehit düşen polis memurları için okutulan mevlitten sonra yapılan yemek hayrı ile kutlamalar sona erdi.



525 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası