• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

BAŞKAN GÜVEN'İN ÇOCUK SEVGİSİ

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven ziyaret ettiği her yerde çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.
Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven gerçekleştirdiği mahalle gezilerinde, sokak ve okullarda çocuklarla sohbet etmeyi de ihmal etmiyor.
Haydan Mahallesinde Kutlu Doğum Haftası programı kapsamında düzenlenen etkinliğe katılan Başkan Güven, çevresini saran çocuklarla sohbet ederek sorular sordu. Gittiği her yerde çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Güven, tüm çocukların gönlünü alarak gördüğü her çocukla yakından ilgileniyor. Çocukların kendisine gösterdiği ilgiden memnun olduğunu ifade eden Başkan Güven, çocukların geleceğin teminatı olduğunu söyledi.
Çocuklara devlet sevgisini ve onlara kendilerinin ulaşılmaz olmadıklarını göstermek istediklerini belirten Belediye Başkanı Gürcan Güven, "Bu halkın bir parçasıyız. Biz ulaşılmaz değiliz. Bir yandan çalışma alanlarını kontrol ederken, diğer yandan vatandaşlar ve çocuklarla sohbet etmek bizi oldukça mutlu ediyor. Çocuklarımız bizim için çok önemli. Onların iyi bir ortamda yetişmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Çünkü onlar gelecekte bu ülkeyi yönetecek insanlar olacaktır" dedi.
Güven; “Çocuklar bizim geleceğimiz, onları her konuda en iyi şekilde eğitmek ve onlara gereken ilgiyi her ortamda göstermek bizim görevimizdir. Geleceğin büyük bilim adamları, siyasetçileri, bürokratları ve her alanda örnek olacak meslekleri yapacak çocuklarımızdır. İleride belediye başkanımızda bu çocuklarımızın içinden çıkacak. Onlara çocukken göstereceğimiz ilgi ile vereceğimiz güven duygusu ileride çok daha başarılı olmalarına imkân tanıyacaktır” diye konuştu.
Haydan Mahallesinde düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinliğine katılan ortaokul öğrencileri ile yakından ilgilenen Başkan Güven çocuklarla bir süre sohbet ederek onlara çeşitli sorular sordu. Çocuklara derslerle ilgili sorular soran Başkan Güven çocuklara seçecekleri meslekler hakkında da bilgiler verdi.



464 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası