• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

TAVUKLARI PARÇALADILAR

Geçtiğimiz hafta Kızılcasöğütte yaşlı bir kadına saldıran ve düşerek kaburgası ile ayağının kırılmasına neden olan sokak köpekleri iki gün sonra 10 tavuğu telef etti.
Çivril Stadyum Mahallesinde oturan Emekli Öğretmen Mehmet Çindemir’in 10 tavuğunu, gece kümese giren sokak köpekleri telef etti.
Emekli Öğretmen Mehmet Çindemir, sabah kalktığında evinin bahçesindeki kümeste bulunan biri saf Denizli Horozu olan 9 tavuğun telef olduğunu gördü. Tavukların, gece kümesin tellerini parçalayarak içeriye giren sokak köpekleri tarafından telef edildiği belirlendi. Emekli olduktan sonra bahçesinde tavuk beslediğini ve Denizli Horozu ve tavuğu yetiştirmek için çalıştığını söyleyen Çindemir, daha önce komşusunun da tavuklarının sokak köpekleri tarafından telef edildiğini söyledi. Birkaç gün önce de bahçesine giden yaşlı bir kadının köpek saldırısına uğradığını ifade eden Mehmet Çindemir, şöyle konuştu: "Her canlının yaşama hakkı var ama sokak köpekleri için bir an önce çare bulunmasını istiyorum. Hayvanseverler, sokak hayvanlarını koruyorlar. Bence de korunmalı ama bu şekilde zarar vermesi de engellenmeli. Hayvan barınağı mı yapılır? Başka bir çare mi bulunur? Bilemiyorum. Tavuklarımdan cins olanlar vardı. Ben parasal olarak zarar ettiğime üzülmüyorum. Bu hayvanları seviyordum ve çoğaltmak istiyordum” dedi.



507 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası