• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

KENT KONSEYİ KADIN MECLİSİ SANDIKLI’YA GEZİ DÜZENLEDİ

Çivril Kent Konseyi Kadın Meclisi, sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında, üyelerine yönelik Afyonkarahisar ve Sandıklı ilçesine gezi düzenledi.
Geziye Kadın Meclisi Başkanı Müesser Nikbay ve üyeler yoğun ilgi gösterdi.
Kadın Meclisi Başkanı Müesser Nikbay, Kadın Meclisi olarak yıl içerisinde yoğun bir şekilde kadınlara yönelik, aile odaklı çalışmaların yanı sıra, sağlık, sosyal ve kültürel çalışmalar yürüteceklerini, bu çalışmaları da gönüllüler marifetiyle yapmaya çalışacaklarını belirterek, çalışmaların planlamasını yapmak hem de tarihi ve kültürel mekânları kadın meclisi üyeleri ile buluşturmak adına gezi programı düzenlediklerini söyledi.
Yapılan kültürel geziler ile kadınların kendilerini geliştirme imkânı bulduğunu söyleyen Nikbay, “Bizlere her konuda olduğu gibi bu konuda da destek olan Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven’e ve Kent Konseyi Başkanı Hasan Yazıcı’ya çok teşekkür ediyoruz” dedi. Düzenlenen gezide Kadın Meclisi üyeleri Afyonkarahisar şehir merkezinde tarihi mekânları gezerken geceyi Sandıklı ‘da geçirdiler. Geziye katılan üyeler, Kent Konseyi aracılığı ile sosyal ve kültürel anlamda çok fazla kazanımlar elde ettiklerini belirterek, Kent Konseyi ve Kadın Meclisine teşekkür ettiler.



577 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası