• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

BELEDİYE'DEN 30 BİN TL. DESTEK

Çivril Belediyesi ilçede bulunan amatör futbol takımlarına toplam 30 bin Türk Lirası nakdi yardımda bulundu.
Belediye başkanı makam odasında yapılan bir toplantı ile nakdi yardım kulüplere dağıtılmak üzere kulüp başkanlarına teslim edildi. Toplantıya Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven Başkan yardımcısı Hasan Yazıcı, futbol kulüplerinin başkanları ve temsilcileri ve antrenörleri katıldı.
Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, kanunda amatör spor kulüplerine yardım yapılması için bir talimat olduğunu belirterek yaptıkları bu yardımın amatör spor kulüplerinin hakkı olduğunu söyledi. Göreve geldikleri günden bugüne kadar amatör spora ve sporcuya destek olmaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Güven, belediye meclisinde oy birliği ile karar alan belediye meclis üyelerine de teşekkür ederek sözlerine şöyle devam etti:
“Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar amatör spor kulüplerimize destek olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Sezon başında ve yıl içersinde ligler başlamadan önce amatör takımlarımıza malzeme yardımı yaptık. Geçtiğimiz yıl ve bu yıl için takımlarımızın talepleri üzerine nakdi yardım yapma kararı aldık. Bu yıl 30 bin Türk Lirası amatör futbol takımlarımıza yardım yapıyoruz. Altyapının çok önemli olduğuna inanıyorum ve kendilerini elimizden geldiği kadar desteklemeye çalışıyoruz” dedi.
Düzenlenen toplantıda Çivril’i Süper Amatör Ligde temsil eden Yeşil Çivril Belediyespor ile 1. Amatör ligde mücadele eden Şahin Spor,Karayahşiler Spor,İğdir Kaya Gücü Spor,Gürpınar Spor ve Işıklı Spor ile 2. Amatör ligde Mücadele eden Kıralan Demir Spor,Koçak Spor,Kocayaka Spor, Emirhisar Spor, Çıtak Gençlik Spor ve Sökmen Spor’a toplam 30 Bin TL nakdi yardım yapıldı.



566 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası