• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

TOKAT ZİLE KEBAP SOBASI ÇİVRİL’DE

Nisan ayının gelmesiyle birlikte başlayan bahar telaşı, piknik alanlarında da mangal keyfine dönüşüyor. Havaların ısınmasını fırsat bilen piknikçiler, yeşil alanları doldururken, mangallarda cızırdayarak pişen etler de iştah kabartıyor. Ortamı saran mangal kokusu, kilimler üzerinde kurulan yer sofralarında yapılan sohbetleri de koyulaştırıyor. Bir yandan közlenmiş ateş üzerinde et ve tavuklar yavaş yavaş kızarırken, diğer yandan da özenle sarılmış yaprak dolmalarının tadına bakılıyor.
Çivril’in alışkın olduğu bu sahne, bu yıl değişik malzemeler ile farklı zevklere de hitap edecek. Dumansız, alevsiz, kokusuz modellerinin de giderek yaygınlaştığı sektörde, en fazla tercih edilenlerin başında kömürlü olan klasik modeller geliyor. Çivril Cengiz Ticaret’in bu yıl Çivrillilerin hizmetine sunduğu Tokat Zile Kebabı sobası da bu yıl Çivrilli piknikçilere farklı tatlar sunuyor. Çivril’e soba ve mangal sektöründe bir çok yenilik kazandıran Cengiz Ticaret bu yılda farklı bir kültür olan Tokat Zile Kebabı Sobasını Çivrillilerin hizmetine sundu. Mangal kömürü kullanmadan mangal yapma keyfi sunan sobada, etler ve sebzeler etin yağı ile pişerek farklı bir tat oluşturuyor. İki model olarak satışa sunulan sobaların alt kısmında bulunan haznede etler için sos yada pilav yapmakta mümkün oluyor.
Tokat Zile
Kebap Sobası Nedir?
Kebap ocağının ortasında bulunan yatay demire şişler asılır. Fırının iki tarafında bulunan yatay bölümde yanan odunların ateşi ile pişmeye bırakılır. İsteğe bağlı olarak fırının alt kısmında bulunan tepside domates, soğan, patlıcan, biber, gibi sebzelerin yanı sıra etin damlayan yağları ile pilav da pişirilebilir. Pratik, kullanışlı ve çok amaçlı olarak dizayn edilen Tokat Zile Kebap Sobası bu sene Çivril’lilere bambaşka piknikler, bambaşka lezzetler sunucak.
CENGİZ TİCARET
0546 745 42 66
Haydan Mh./ ÇİVRİL



3386 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası