• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

ISLAH ÇALIŞMALARI FELAKETİ ÖNLEDİ

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, yaşanan son yağışlardan sonra su altında kalan mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.
Geçen hafta içinde mevsim normalleri üzerinde gerçekleşen yağışlar sebebiyle oluşan sel baskınlarında zarar gören mahalleleri ziyaret eden Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven Küfü Çayı ve Akçay üzerinde yapılan bentler ile ıslah çalışmalarının olası bir felaketin önüne geçtiğini söyledi.
Çandır, İshaklı Düzbel, Gümüşsu ve Sundurlu Mahallelerini ziyaret eden başkan Güven vatandaşlarla bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler vererek vatandaşların talep ve isteklerini dinledi. Özellikle geçen hafta içerisinde yağan yağmurlardan sonra oluşan sel zararları ile ilgili olarak Çivril Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Güven “2014 yılı içinde 13 kilometrelik Küfü Çayı’nın 8 kilometrelik kısmında DSİ ve büyükşehir belediyesi ile birlikte ıslah çalışması ve bent çalışması yaptık. Geçen hafta yaşanan aşırı yağışlar ile meydana gelen ve Denizli’nin birçok bölgesinde maddi zarara sebep olan sel baskını ve taşkınlardan yapılan çalışmalar sayesinde Çivril olarak en az seviyede etkilendik” dedi. DSİ yetkilileri ile sürekli irtibat halinde olduklarını da belirten başkan Güven “DSİ ile sürekli irtibat halindeyiz Işıklı Gölümüz şu anda %100 doluluk oranına ulaştı. Menderes Nehrine kontrollü olarak su veriyoruz. Bölgemizin her hangi bir sel ve su taşkını felaketi yaşamaması için gerekli çalışmaları yapıyoruz” dedi.



643 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası