• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

HEMEN YAPTIRIN 1200 TL CEBİNİZDE KALSIN

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven kanalizasyonun Çivril’in en büyük hizmeti olduğuna dikkat çekerek “15 yıllık hayal bana nasip oldu” dedi.
Basın mensupaları ile gerçekleştirdiği değerlendirme toplantısında kanalizasyonun Çivril’in 15 yıldır bitirilemeyen bir çalışması olduğunu 2 belediye başkanın görev sürelerinde tamamlanamayan çalışmanın kendi döneminde faaliyete girmesinin gurur verici olduğunu söyledi.
Kanalizasyon ile ilgili bağlantı çalışmalarının başladığına dikkat çeken başkan Güven “Çivril merkezde bağlantı yapılacak 3000 den fazla konut var bunların bağlantılarının birkaç ay içinde tamamlanması imkansız. Ama Denizli ana yolu ve hükümet caddesi ile değirmen caddesi üzerinde bulunan konutların bağlantılarını hemen yaptırmaları konusunda çalışmalarımız var. Bu bölgelerde oturan vatandaşlarımız bağlantılarını 6 ay içinde tamamlarlarsa DESKİ, alacağı 1200 liralık katılım payını almayacak. Bağlantıların hızlanması konusunda vatandaşlarımıza hem destek olmak hem de hızlandırmak için böyle bir çalışma hazırladık” dedi. Kanalizasyonun Ahmet Ateş döneminde başladığını Hakkı Aslan döneminde de tamamlanma aşamasına geldiğini ama faaliyete geçiş sürecinin kendi başkanlığına denk gelmesinden dolayı çok gururlu olduğunu belirten Başkan Güven “bu hayati projeyi hayata geçirmek için var gücüyle çalışan Ahmet Başkanım ve Hakkı Başkanım bu proje ile ilgili önemli adımlar attılar. Bu işi başlatarak ve devam ettirerek Çivril için ellerinden geleni yaptılar. Bizde hayırlısı ile faaliyete geçmesine vesile olarak bu hizmet kervanındaki yerimiz aldık. Bu onuru yaşattıkları ve Çivril için yaptıkları çalışmalar için önceki başkanlarıma sonsuz teşekkür ederim” dedi.



611 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası