• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

RESMEN ÖLÜME DAVETİYE

Hastane inşaatında çalışan işçiler ölüme meydan okuyor.
Bu hafta yapımına başlanan Çivril Devlet Hastanesinde çalışan işçiler inşaatın teknik bilgilerinin yer aldığı 15 metre yükseklikteki panonun aydınlatma ampullerini takarken tehlikeli bir yönteme başvurdu.
Özel bir firma tarafından yapılan hastane inşaatında çalışan işçilerin hiçbir tedbir ve güvenlik önlemi almadan panoya çıkması vatandaşlar tarafından tedirginlikle izlenirken firma yetkililerin de müdahale etmemesi şaşkınlıkla karşılandı. Panonun üzerinde oturan işçinin baretinin dahi olmamasını tedbirsizlik olarak değerlendiren vatandaşlar “bu iş için sepetli bir vinç kullanılabilirdi. Ama bırakın sepeti adamı oraya çıkartmışlar hiçbir önlem almadan çalıştırıyorlar. Bu kadar yüksekte çalışan birinin mutlak surette güvenlik halatı ile bağlı olması, başında da bir baretin olması gerekir. Bu manzarayı kimse görmüyor mu?” Dediler.
KASK DA YOK
Kask bile takmayan, yüksekte çalışma ekipmanlarından hiç birini kullanmayan işçi, hem ampullerin bağlantısını yaptı, hem de denge de durmaya çalıştı. Görenleri hayrete düşüren çalışma şekli, iş kazalarından ders alınmadığını bir kez daha gösterdi.



467 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası