• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

EVİNDE ZİYARET ETTİLER

Başkanın eşi yaşlıları evlerinde ziyaret etti.
Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’in eşi Derya Güven 18 – 24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle Çivril Huzurevinde kalan yaşlılar ile Haydan Mahallesinde yaşayan yaşlıları ziyaret etti.
Yaşlılar Haftası nedeniyle Çivril Sevgi Eli Derneği Sorumlusu Gonca Dikeç ile birlikte Çivril Huzurevini ziyaret eden Derya Güven daha sonra Haydan Mahallesinde yaşayan Güler Karabulut (80), İsmihan Yöndem (83), ve Amber Barış’ı (79) evlerinde ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler. Yaşlıların senede bir gün değil her zaman ziyaret edilmesi gerektiğini belirten Güven “yaşlılarımız tecrübeleri ile yol göstericilerimizdir. Onları sadece belli gün ve haftalarda değil her zaman ziyaret ederek gönüllerini almaya çalışıyoruz. Bu günde yaşlılar haftası münasebetiyle Haydan Mahallemizde yalnız yaşayan bu üç teyzemize misafir olduk onlarla dertleşip hasbıhal ettik” dedi.
Ziyarette Haydan Mahallesi Muhtarı Ercan Aydın’da hazır bulunurken Derya Güven ve Sevgi Eli Sorumlusu Gonca Dikeç felçli olan ve kızının yanında yaşayan 82 yaşındaki Müşerref Evirkan’ı da ziyaret ederek hastalığı ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldılar. Müşerref Evirkan’ın tekerli sandalye ihtiyacı olduğunu söylemesi üzerine Derya Güven tekerli sandalye için Sevgi Eli olarak gerekli çalışmayı yapacaklarını ve en kısa zamanda sandalyeyi Müşerref Teyzeye teslim edileceğini söyledi.



747 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası