• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374

YEŞİL ÇİVRİLSPOR’DA BAŞARISIZLIĞIN SEBEBİ KİM?

Yedi haftadır yenilen Çivril spor nihayet 3 puan aldı.
Süper Amatör Lig’de Çivril’i temsil eden Yeşil Çivril Belediye Spor 7 haftalık mağlubiyet serisini ligin son sırasında bulunan ve düşmesi kesinleşen Tekkeköyspor’u yenerek son verdi.
Lige, yönetim ve hoca değişikliği yaparak iddialı giren Yeşil Çivril Belediyespor futbol kulübü ligin son 3 haftasına girilirken beklediği başarıyı yakalayamadı.
Ligin 10. haftasından sonra yenilgi serisine başlayan Yeşil Çivrilspor 10. haftada oynadığı Telekomspor ile berabere kaldığı maçtan sonra 11., 12. ,13., 14., 15.,16., ve 17 haftada oynadığı maçlarda mağlup oldu. Mağlubiyetlere 18. haftada İncilipınarkentspor ile kendi evinde oynadığı maçta 1 – 1 berabere kalarak son veren Yeşil Çivril spor, bu hafta ligin son sırasında bulunan ve düşmesi kesinleşen Tekkeköysporu deplasmanda yenerek 3 puanla tanıştı.
Düşme hattının bir basamak üstünde yer alan Yeşil Çivril Spor ligden düşecek takımların kesinleşmesi ile düşme korkusu yaşamazken, Çivrilli sporseverler teknik heyetin ve yönetimin geçen yıllara göre takım ligin alt sıralarında olmasına rağmen herhangi bir tedbir alınmamasına tepki gösterdiler.
Geçen yıl ligi beşinci sırada bitiren ve bu yıl yaptığı yönetim ve hoca değişikliğine rağmen istenilen başarıyı yakalayamayan Yeşil Çivril Spor’da gelecek sezon yönetim ve hocanın değişmesine kesin gözüyle bakılıyor.



514 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası