• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374

ÇALINDI DEDİĞİ ARAÇ GARAJDAN ÇIKTI

Çivril Polisinin dikkati dolandırıcıların oyununu bozdu.
Kaza yapan aracını çalındı diyerek ihbar da bulunan Ü.S polisin dikkati sayesinde yakalandı. Edinilen bilgiye göre geçen hafta içinde Çivril Merkez Polis merkezine gelerek aracının çalındığını ihbar eden Ü.S dolandırıcılık suçundan gözaltına alındı.
Geçen hafta meydana gelen olayda Ü.S., (42) polise giderek geçen hafta arkadaşları E.B., Z.T., ve K.S. ile Uşak’tan Çivril’e geldiklerini ve 64 AB 288 plakalı aracını Çivril Otobüs garajının arkasına park ederek arkadaşlarının aracı ile Denizli’ye gittiklerini ve akşam döndüklerinde aracını park ettiği yerde bulamadığını söyleyerek Polis merkezine aracının çalındığı ihbarını yaptı. Çivril Emniyet müdürlüğüne bağlı Asayiş ekipleri yaptıkları soruşturma neticesinde 64 AB 288 plakalı aracın Uşak’ta A.K nin garajında saklandığı bilgisine ulaştı. Savcılıktan alınan arama izni ile A.K nin evine baskın yapan polisler aracı A.K nin evinin yanında bulanan kapalı garajda buldular. Yapılan incelemede aracın çalındı ihbarı yapıldığı tarihten önce kazaya karıştığı ve ağır hasarlı olduğunu belirlediler.
Aracın sahibi Ü.S ve garajın sahibi A.K poliste alınan ilk ifadelerinde araç ile kaza yaptıklarını ve Pert olan aracın parasını kasko şirketinden almak için bu yola başvurduklarını itiraf ettiler. Yapılan sorgulamanın ardından savcılığa sevk edilen A.K ve Ü.S hakkında ‘Yalan Beyanda bulunmak ve Dolandırıcılık’ suçlarından soruşturma açılırken Ü.S nin daha önce aynı yolla kasko şirketinden para almaya çalıştığı ve aynı suçtan sabıkasının olduğu belirtildi.



630 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası