• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374

“NE SÖZ VERDİYSEK 2019’A KADAR TAMAMLAYACAĞIZ”

Ak Parti İstişare Toplantısında Çivril Belediyesi’nin çalışmaları hakkında partililere bilgi veren Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven “bir yıl içinde alt yapısı tamamlanan mahallelere 157 bin metre kare taş döşendi” dedi. Haftalık düzenlenen istişare toplantısında partililer ve belediye meclis üyeleri ile bir araya gelen Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven 30 Mart seçimlerinden sonraki bir yıllık sürede arazi yolları, kanalizasyon, yağmur suyu tahliye kanalları ile mahallelere taş döşeme işleri tamamlandı. Şu anda Kocayaka ve Işıklı Mahallelerimizde sentetik halı saha yapımı devam ediyor. İmar sorunlarının tamamlandığı mahallelerde planladığımız işlerin yapımına başladık” dedi.
ÇİVRİL MERKEZDE İMAR VE ÜST YAPI ÖNCELİĞİMİZ
Çivril merkezde yağmur suyu tahliye kanalları dışında başka bir yatırıma yönelemediklerini de belirten Başkan Güven “Çivril merkezde yapılacak çok işimiz var ama bu işlerin en önemlisi ve elzemi İmar. İmar sorunları çözülmeden ne kaldırım yapmaya, nede pazar yerine başlamaya niyetimiz var. Tapusu olmayan bir yere pazar yeri yapmak Çivril’e ihanettir” dedi. İmar ile ilgili olarak son 6 ay içerisinde çok yoğun bir çalışma yaptıklarını da belirten Güven “önce kağıt üzerindeki işleri halletik bundan sonra kazma ve yapma dönemi başlıyor. Çivril’de ve bazı mahallelerde resmi binaların bile tapusu yoktu biz önce bunları hallettik. İnşallah 3 ay içersinde de kanalizasyon bağlantılarını tamamlayıp kaldırım ve yol düzenlemelerine başlayacağız” dedi.
KÖY KONAKLARI VE MAHALLE OKULLARI TAMAMLANDI
Çivril’in fiziki olarak çok geniş bir alana sahip olduğunu belirten Başkan Gürcan Güven “Çivril 1499 metrekare yüz ölçümü ile Denizli’nin en büyük ilçesi.76 mahallemiz var. Köy ve kasaba iken mahalle olan yerlerde o kadar çok yapılacak iş var ki yapılan işler ilk etapta fark edilmiyor. Yani kuyu çok geniş içilen taş belli olmuyor ama o taşlar atıla atıla o kuyuyu dolduracak bunun içinde zamana ihtiyacımız var. Kimse merak etmesin ne söz verdiysek inşallah 2019 yılında tamamlamış olacağız” dedi.



681 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası