• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374

EŞSİZ BİR PAZAR KAHVALTISI İÇİN

Çiğdem Kafe Bistro pazar kahvaltısının keyfini doyasıya yaşamak isteyenlere birbirinden eşsiz lezzetlerle harika bir serpme kahvaltı sunuyor.
Pazar günü nasıl bir kahvaltı yapsam?’ sorusuna cevap arayanların her türden ihtiyaçlarını eksiksiz karşılayacak bir çeşni sunan Çiğdem Kafe Bistro, lezzetiyle de yiyenlere parmak ısırtıyor. 20 çeşitten oluşan yöresel ağırlıklı bir kahvaltı sunan mekân, hafta sonunuza renk katıyor. Pazar günleri saat 09.00-14.00 arası aileniz ve dostlarınızla kahvaltı keyfi yapmak için rezervasyon yaptırmanız yeterli.
Ailenizle birlikte doyumsuz bir pazar geçireceğiniz nezih mekânda verilen brunch’ta 0-12 yaş grubundan ücret alınmıyor.
Yemekli akşam toplantılarından sonra pazar kahvaltısında da Çivril’e yeni bir renk ve soluk kattıklarını belirten işletmeci Burhan Şahan Çivril’de bu derece zengin yöresel lezzeti bir arada sunan başka bir mekân olmadığını kaydederek, “misafirlerimizi hem hafta içi hem de hafta sonu çok yeni lezzetlerle tanıştırıyoruz. Burada sunduğumuz lezzetlerin tüm malzemelerini kendimiz hazırlıyoruz dışarıdan tedarik ettiklerimizde sektörün en iyi kaliteli ürünleri. Pazar günleri ise yöresel tatların da bulunduğu 20 çeşitle misafirlerimizin damak tatlarına sesleniyoruz.” Hafta içi sabah 09:00'dan gece 23:00'e kadar hizmet veriyoruz. Her tür toplantı, düğün ve nişan törenleri için de son derece uygun şartlar ve paketler sunan Çiğdem Bistro Kafe’de çocuk oyun alanı, mescit ve mutfak dizaynıyla da her tür beklentiyi karşılıyoruz.”
Eğer klasik tatlardan bıkmış ve yeni lezzetler arıyorsanız Çiğdem Bistro Kafe tam size göre. Bu eşsiz lezzetlere nezih bir mekânda yelken açıp gününüzü farklı kılabilirsiniz.



732 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası