• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374

“KATILMIŞ OLSAYDINIZ NE DERDİNİZ?”

CHP Belediye Meclis Üyesi Türkan Keyik Mart Ayı Meclis Toplantısında CHP grubu adına parsel içi 150 TL / m2 ve parsel dışı 200 TL / m2 olan kanalizasyon bağlantı ücretlerini eleştirerek, Ak Parti’nin meclis üyelerini toplantıya katılmadıkları için eleştirdi ve “katılmış olsaydınız Çivril Halkı için önemli olan bu konuda red oyu verir miydiniz?” Dedi.
Kanalizasyon bağlantı ücretlerini parti grubu adına eleştiren Türkan Keyik belirlenen fiyatların Çivril Halkı tarafından kabul görmediğini ifade ederek, ücretlerin parsel içi 75 TL / m2, parsel dışı 100 TL / m2 olarak belirlenip büyükşehir belediye meclisinde düzeltme kararı olarak büyük şehir belediye meclisinde yeniden görülmesinin başkanlığımızca da istenmesine Cumhuriyet Halk Partisi grubu adına önerip, meclis gündemine alınmasını arz ediyoruz” deyip grup adına atılan imzaları meclis başkanlığına verdi.
Keyik, bu ücretlerin gerek CHP, gerekse de MHP meclis üyeleri tarafından araştırılarak fiyatların yüksek olduğunun altını çizerek, “dikkatimi çeken şu oldu. Çivrili ilgilendiren bu konular görüşülürken Ak Parti’nin Çivril’li hiç bir meclis üyesinin olmayışı dikkatlerden kaçmadı. Bu bir tesadüf müydü yoksa herkesin bir mazereti mi vardı? Şimdi evet herkesin bir mazereti olabilir. Fakat ben şunu merak ediyorum, bu oylama yapılırken duruşunuz ne olurdu. Siz de bizim gibi düşünüp hayır mı derdiniz, yoksa kabul mü ederdiniz?” diye sordu.
25 İŞÇİ ALINACAK
Mart Ayı Meclis Toplantısının bir diğer önemli konusu ise belediyenin işçi alımı oldu.
25 tane işçi alımı için oylamaya sunulan gündem maddesinde Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyeleri çekimser oy kullanırken, MHP Meclis üyleri işçi alımına red oyu verdi. Buna rağmen tüm üyelerinin desteğini alan Gürcan Güven, 25 işçinin alınması kararını oy çokluğu ile aldı.



633 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası