• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374

“SİZLER BİZE EMANETSİNİZ”

Çivril Belediyesi, Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen gecede, Çivrilli kadınlar gönüllerince eğlendi.
Ziraat Odası Düğün Salonu'nda düzenlenen programa yüzlerce kadın katıldı. İlçe protokolünün eşlerinin de katıldığı programın açılış bölümünde Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Celep, Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı Müesser Nikbay, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Yaşar Kutlu,CHP KadınKolları Başkanı Gönül Emre, Ak Parti Denizli Milletvekili Aday Adayı Vedat Demir ile çok sayıda bayan yer aldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından coşkulu şekilde 10. Yıl marşının söylenmesiyle başlayan programın açılış konuşmasını yapan Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven kadınların hayatımız içinde en önemli varlıklar olduğunu ifade ederek, "Kadınlar, gerek inancımız, gerekse toplumsal anlayışımız gereği özeldir. Toplumun yüzde 50'sini oluşturan, cennet ayaklarının altına serilen bir varlığa hitap etmek kolay olmuyor. Kadınların toplum için ne anlam ifade ettiğini kelimelere sığdırmak da ancak saygısızlık olur. Sizler bize emanetsiniz bizlerin görevi ailelerinizle birlikte gönül rahatlığıyla yaşayabileceğini bir Çivril oluşturmak. Sadece anneler günü, kadınlar günü değil yılın 365 günü size adanmış bir Çivril’de yaşamak dileğiyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün kutlu olmasını diliyorum" dedi. Denizli Büyükşehir Belediyesi sanatçılarının sahne aldığı eğlencede davetliler gönüllerince eğlendi. Programa katılan bayanlara çiçek ve günün anısına hediyeler verildi.



583 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası