• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374

DEVRİMİ DENİZLİDEN BAŞLATACAĞIZ

CHP Denizli Milletvekili aday adayı Bülent Gökçe, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlere parti olarak kenetlenerek birlik ve beraberlik içinde CHP’nin iktidara gelmesi için projelerin üretilmesi gerektiğini kaydetti. Seçim çalışmaları kapsamında ilçe gezilerini sürdüren Bülent Gökçe Çivril programında Yeşil Çivril Gazetesi ve 30 Ağustos Gazetesini de ziyaret etti.
Ziyarette gazetecilere çalışmaları hakkında bilgiler veren Gökçe, ön seçim öncesi aday adayarından kendi aralarındaki rekabetin promosyon yarışmasına dönüşmemesini belirterek, ‘Promosyonlara harcanacak paraları parti teşkilatında toplanarak, asıl 7 Haziran seçiminde CHP iktidarı için harcanması partimizi daha da büyütecektir’ dedi. Gökçe ‘CHP’den milletvekili aday adayıyım. Ama benim için önemli olan şahsımın milletvekili olması değildir. Öncelikle CHP’nin Denizli’de birinci parti olması, ülkemizde de iktidar olmasıdır’ dedi.
İşsizlik ve yoksulluğun Türk insanının kaderi olmadığını belirten Bülent Gökçe, ‘Cumhuriyet’in bütün kazanımlarının teker teker yok edilmeye çalışıldığı bu dönemde kendimizle promosyonla değil düşünce ve fikirlerimizle yarışalım. Üyelerimiz bazında da örgütümüzün aracılığıyla bilinçlendirme yapılmalıdır. En güzel yarışta bu bilinçlendirme yarışmasıdır’ dedi.
Parti olarak Denizli’de ciddi bir deprem yaratacaklarını söyleyen Gökçe, ‘Son dönemin büyük devriminin başlangıcını Denizli’de başlatacağız’ diyerek:‘İktidar partisi gibi haksız ve güçlü olanın yanında değil mazlum halkın yanındayız. Biz yandaş değil vatandaştan yanayız. Din tacirliği yaparak ezilen halkı maddi aynı zamanda manevi olarak sömüren bu anlayışın karşısına dikilerek vatandaşımızın haklarını savunmak bizim en asli görevimizdir. Bilindiği üzere din üzerinden ticaret yapanlar hatta siyaset yapanlar aynı Arap ülkelerinde olduğu gibi ülkemizde de zalimliklerini sürdürmektedir. Denizli aydınları olarak devrimin ilk adımını 7 Haziran’da aday adayı arkadaşlarımla atmış olacağız. Biz tek yumruk, tek vücut’uz. Parti olarak şunun bilincindeyiz Ağrı’da ağlayan bir çocuk ile Denizli’de bir gözyaşı döken anne için yüreğimiz aynı biçimde sızlar. CHP Denizli milletvekili aday adayları olarak öncelikle insan odaklı siyasete önem veriyoruz. İnsan bizim için en önemli etkendir. CHP iktidarında her alanda hesap verilebilir bir devlet anlayışı olacaktır. Şeffaf yönetim en vazgeçilmez hedefimizdir. Şeffaf derken adaletin ve hukukun herkese aynı derecede işlemesini toplumumuz kendiliğinden oluşturacaktır. Halk zaten yönetimin direkt kendisi olacaktır.’



691 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası