• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374

MAYKON HOTEL GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE AÇILDI

Çivril’de yeni konaklama yeri olarak gösterilen Maykon Hotel’in açılışı görkemli bir şekilde yapıldı.
İlçede ve bölgemizde ihtiyaç duyulan ve noksanlığı bilinen otel işletmeciliğine yeni kazandırılan Maykon Hotel 6 Mart Cuma gün yapılan açılış programı ile hizmete girdi.
Çivril’in genç iş adamlarından Mehmet Ali Yanık tarafından yaptırılan 35 oda, 70 yatak kapasiteli ‘Maykon Hotel’ düzenlenen görkemli bir törenle hizmete açılırken açılış kurdelesini Çivril Kaymakamı Orhan Burhan ile Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven kesti.
İsmet İnönü Bulvarında açılan otelin açılışına Çivril Kaymakamı Orhan Burhan, Çivril Belediye Başkanı Dr.Gürcan Güven, Çivril Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Celep, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özcan, Çivril Devlet Hastanesi Başhekimi Şahin Özdemir ile çok sayıda davetli ve Çivrilli katıldı.
Açılış kurdelesinin kesimi ve otelin gezilmesinin ardından otel hakkında bilgi veren Mehmet Ali Yanık Çivril’e yeni tesislerin açılmasının ilçenin geliştiğinin bir kanıtı olduğuna dikkat çekerek, “Bu tür tesislerin Çivril’de açılması, ilçenin gelişmekte olduğunun ve geleceğe emin adımlarla ilerlediğinin en önemli göstergesini teşkil ediyor” dedi. Yanık; Maykon Hotel’in bölgenin en kaliteli ve en büyük oteli olduğunu belirterek Maykon Hotel'in birçok 5 yıldızlı otelden daha kaliteli tasarlandığını da kaydetti.
Mehmet Ali Yanık, “Hiçbir masraftan kaçınılmadan bu tesisi ilçemize kazandırdık. İnşallah bundan sonraki dönemde de hizmet kalitesini artırarak hizmetlerimize devam edeceğiz. Bu ilçemiz için çok önemlidir. Çünkü ilçemiz kültürüyle, tarihi kokusuyla, insanıyla apayrı bir güzelliğe sahiptir. Tesisimiz bu güzelliklerin tanıtılmasında da çok büyük bir hizmet verecektir” dedi. Çivril’de hizmete giren en büyük otel olma özelliğine sahip Maykon Hotel’de 34 normal, 1 suit oda bulunuyor. 75 yatak kapasiteli otelde, çok amaçlı restaurant da mevcut.



755 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası