• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374

BELEDİYE BAŞKANI GÜVEN HUZUREVİNDE KALAN KADINLARI ZİYARET ETTİ

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Çivril Huzurevi’ni ziyaret ederek annelerin elini öpüp, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle huzurevinde kalan bayanlara hediye verdi.
Başkan Dr. Gürcan Güven 8 Mart Dünya Kadınlar günü kutlama etkinlikleri kapsamında eşi Derya Güven, Çivril Belediyesi Sevgi Eli Sorumlusu Gonca Dikeç, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Yaşar Kutlu ile birlikte Çivril Huzurevindeki kadınlarla bir araya geldi. Huzurevi sakinleriyle tek tek sohbet eden Güven çifti, kadınlara hediye vererek sohbet ettiler.
Başkan Dr. Gürcan Güven, ziyaret ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, huzurevini sık sık ziyaret ettiklerini belirterek, “Onları yakından tanıyorum. Bugün de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliklerimiz kapsamında kendilerini ziyaret ettik. Bizler huzur bulunan bu mekanda kadınlarımızın hayır dualarını almak için buradayız” ifadelerini kullandı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti aktaran huzurevi sakinleri ise “Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Toplumumuzun temeli kadınlar ve annelerimizdir. Huzurevinde kalan kadınlarımızın unutulmaması bizleri mutlu etti” dediler.
Yaklaşık bir saat süren ziyaret esnasında başkan Dr. Gürcan Güven hekimlik yaparken tedavi ettiği hastaları ile de yakından ilgilenerek sağlık durumları hakkında bilgi aldı.



417 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası