• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374

ÇİVRİL’DEN 3 ADAY ADAYI

7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde milletvekili aday adayları parti içi yarışa başladılar.
İktidar Partisinin Denizli genelinde 33 milletvekili aday adayı var. Bunlar’dan iki tanesi Çivril’li. Birisi Av. Cahit Özkan, Özkan 23. dönem seçimlerinde Ak Parti’nin 6. sıra milletvekili adayı olurken, 24. dönem seçimlerinde 5. sıradan yarışa katıldı.
Ak Parti’nin bir diğer adayı ise iş adamı Vedat Demir. 1989 yılında yürütmekte olduğu öğretmenlik görevinden istifa ederek 1989 - 2002 yılları arasında Anavatan Partisi Çivril İlçe Başkanlığı görevini yürütmüş olan Demir yine 1989 - 1999 yılları arasında 2 dönem Anavatan Parti’sinden il genel meclisi üyeliği yapmış bir isim. Demir aynı zamanda sosyal sorumluluk projeleri kapsamında eğitim kurumları, ibadethaneler yaptırarak, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında aktif görevler yürütmekte. Vedat Demir halen aile şirketinde yöneticilik yapıyor.
Cumhuriyet Halk Partisi yarışa 23 kişi ile giriyor. 23 kişilik liste içerisinde hemşehrimiz ve halen Denizli Milletvekili olan Adnan Keskin yeniden aday adayı oldu. Başarılı siyasetçi Adnan Keskin Cumhuriyet Halk Partisinde yıllarca aktif görev alarak hemen hemen her dönem partinin önemli isimlerinden olmayı başarmış bir isim. 4 dönem milletvekilliği yapan Keskin bu süreç zarfında parti genel sekreterliği, Bayındırlık Bakanlığı, genel başkan yardımcılığı gibi önemli rolleri üstlenerek partisine büyük hizmet vermiştir. Milletvekilliği yaptığı her dönem Denizli ve Çivril’e her anlamda önemli hizmetler kazandıran Adnan Keskin; Baklan ve Işıklı Ovasının sulanmasını gerçekleştirmiş, Çindere, Karakurt Barajlarını Denizli’ye kazandırmış, Denizli Çevre Yolunu hayata geçirerek Çivril ve Denizli’nin köylerine 100’ün üzerinde köy konağı yaptırmıştır.
Keskin bakanlığı döneminde Çivril’i afet kapsamına alarak Çivril Belediyesi’ne 3 misli para gelmesini sağlamıştır. Adnan Keskin her fırsatta Çivril’li olmaktan gurur duyduğunu ifade ederek başarısını hemşehrilerinden aldığı pozitif enerjiye bağlamış “hemşehrilerim bana yürekten destek verdiler. Onların desteği ile milletvekilliği, bakanlık gibi onurlu görevler yaptım. Kendilerine her zaman şükran borçluyum. Önümüzdeki dönemde hemşehrilerimin doğru ve sağlıklı karar vereceklerine inanıyorum” diyerek Çivril’e olan vefasını da dile getirmiştir.
Milliyetçi Hareket Partisi aday adaylığı süreci 18 Martta bitecek. Şu anda 16 aday adayı bulunan MHP’nin muhtemel milletvekili aday adaylarından birisi de Çivril’li. MHP’den aday olması beklenen Zekeriya Er, daha önce Doğruyol Partisi’nde aktif siyaset yapmış, partinin çeşitli kademelerinde görevler almış ve 23.’dönem DYP Milletvekili Adayı olmuştu.



1583 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası