• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374

“ZOLAN BİZDEN ALIYOR FAKAT VERMİYOR”

CHP Belediye Meclis Üyesi Tunay Yazıcı yağmur suyu tahliyesi çalışmaları için kazılan yolları eleştirdi.
2014 yılı Eylül Ayı içerisinde başlayan yağmur suyu tahliye çalışmalarının sona ermesinden sonra kazılan yollara dikkat çekmek isteyen CHP Çivril Belediye Meclis Üyesi Tunay Yazıcı, bunu yapan biz olsaydık, “eleştiri yağmuruna tutulurduk” dedi.
Yazıcı Büyükşehir Belediyesinin aylardır Çivril’in girişi olan ve hemen hemen en çok kullanılan bu yolu neden hala yapmadığını anlamadıklarını belirterek, “Çivril’in tabiri caizse vitrini olan bu yol perişan bir durumda. Bir çok okula öğrenciler bu yoldan gidiyor. Kış boyunca çamur deryasının içinde eğitimlerini güçlükle sürdüren gençlerimiz artık bu çileden kurtulmalı” dedi.
VİZYON İLÇE OLACAKMIŞIZ, BUNA KİM İNANIR?
Bu yolun ilçemize dışarıdan gelen bir çok öğrenci ve vatandaş tarafından kullanıldığını ve kötü reklam olduğunun altını çizen Tunay Yazıcı “bir çok köy yolundan bile kötü olan bu yol, ilçemize dışarıdan gelen ve eğitim hayatlarını sürdüren üniversite öğrencilerinin de sıklıkla kullandığı bir yol. Bu öğrencilerin Çivril’den nasıl güzel bahsetmesi beklenebilir ki? Reklamın en iyisi kişilerin memnuniyeti ile olur. Elinizde onca imkan varken, arkanızda büyükşehir belediyesi varken bu yolun yapılmayış sebebi nedir? Hakkı Aslan için yıllarca tozda, çamurda gezmemize neden oldu diyenler, Hakkı Aslan’ın arkasında büyükşehir belediyesi yokken, bir asfalt makinası yokken Çivril’de yapılmamış yol bırakmadı. Bir de asflat makinası aldı size teslim etti” dedi.
“ZOLAN BİZDEN ALIYOR FAKAT VERMİYOR”
Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis Üyesi Tunay Yazıcı büyükşehir belediyesi yasasından sonra Çivril’de bir çok gelir kapısının büyükşehir belediyesine devredildiğini belirterek, “büyükşehir yasası ile su parası geliri, otogar geliri, reklam panosu geliri gibi belediyeye ekonomik anlamda büyük katkıda bulunacak stratejik noktalar büyükşehir belediyesine geçmiştir. Bunların yanı sıra bize tahhakkuk olan paranın %40’ı büyükşehire gidiyor. Bizim gelirimizi alan büyükşehir, bize ne veriyor? Sayın Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın bir an önce Çivril için çok önemli olan bu yolu yapmasını rica ediyoruz” dedi.



1309 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası