• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374

MEMLEKETİME HİZMET BENİM İÇİN ŞEREFTİR

Vedat Demir AK Parti milletvekili aday adaylığını açıkladı. Parti binasında bir basın toplantısı düzenleyen Demir” memleketime hizmet benim için şereftir” dedi.
Çivrilli İşadamı Vedat Demir 7 Haziran 2015’te yapılacak olan genel seçimlerde milletvekili aday adayı olduğunu ilan etti. Parti binasında düzenlediği basın toplantısı ile adaylığını açıklayan Demir partililere hitap etti. Demir’in konuşması sık sık alkışlarla kesilirken basın toplantısı miting açıklamasına döndü .
Vedat Demir’in Ak Parti Çivril İlçe Binası önünde düzenlediği aday adaylığı açıklama toplantısına Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Çivril Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Yazıcı, AK Parti Çivril İlçe Başkanı Mehmet Celep, Çivril Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Yaşar Kutlu, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Poslu, AK Partili Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda partili, Çivrilli ve Demir ailesi katıldı.



Miting havasında geçen aday adaylığı tanıtım organizasyonunda davetlilere hitaben bir konuşma yapan Vedat Demir AK Parti ailesinin bir ferdi olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek ”Kutsal davamızda memleketimize ve halkımıza hizmet etmek adına bu göreve talip oldum. 2001 yılında karanlığa yakılan bir mum ışığı AK Parti şimdi ise cihanı aydınlatan bir güneş olmuştur. Karış karış bildiğimiz Denizli’miz için yeterli donanıma sahip olduğumu düşünüyorum. Biz Ak Parti ailesi olarak halka hizmetin Hakka hizmet olduğunu çok iyi bilen bir oluşumuz. Peygamberimizin dediği gibi insanların en hayırlısı insanlara en faydalı olandır. Ben siyaseti sırça saraylardan değil, sizin içinizde, memleketim için yapmak istiyorum. Herkesin gönlüne dokunarak yeni Çivril’i, yeni Denizli’yi, yeni Türkiye’yi oluşturacağız. Çivril ve Denizli şehrinin gerçeklerini bilen, dava misyonuna sahip bir milletvekili hak ediyor” dedi. Tanıtım toplantısından sonra partililerin ve Çivrillilerin tebriklerini kabul eden Vedat Demir partililerle hatıra fotoğrafı çektirdi.



937 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası