• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374

NURİ ÇAVUŞOĞLU “BU SON İKAZIMIZ”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli İl Örgütü, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin muhtar ve kaymakamlarla yaptığı toplantıya AK Parti Denizli İl Başkanı ve Vali yardımcısının katılmasının etik olmadığını belirterek, bu durumu Denizli Valiliği önünde protesto etti.
CHP İl binasında toplanan milletvekili aday adayları, CHP Denizli Milletvekili Adnan Keskin ve üyeler, valilik önüne kadar yürüdüler ve valilik binası önünde eylem yaptılar. Geçtiğimiz cuma günü Denizli’ye gelen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, muhtarlar ve kaymakamlarla toplantı yapmıştı. Denizli Vali yardımcısı Ekrem Büyükata’nın da katıldığı toplantıda AK Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin’in de yer almasına CHP Denizli İl Teşkilatı tepki gösterdi. Denizli Valiliği’ne yürüyen yaklaşık 100 kadar CHP’li, durumu protesto etti.
Ellerinde, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ak Parti İl Başkanı Şahin Tin, Muhtarlar Derneği Başkanı Sebahattin Çolak ile Vali Vekili Ekrem Büyükata’nın aynı masada yemek yerken çekilmiş fotoğraflar bulunan CHP’liler adına açıklama yapan İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, “Ak Parti’nin değil, halkın valisi olun” dedi. CHP Denizli Milletvekili Adnan Keskin’in de katıldığı eylemde grup ellerinde yemekte çekilen ve AK Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin’in de toplantıda olduğunu gösteren fotoğrafı taşıdı. Valilik binası önünde açıklama yapan CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Valilerin herkese eşit mesafede davranması gerektiğini söyledi. Çavuşoğlu, "Siyasi kadrolar devlet kurum ve kadrolarını ele geçirecek olursa karanlık dönemlerin olacağını defalarca söyledik. Denizli Valisi’nin de katıldığı yemeklerde iktidar partisinin propagandasının yapılmaması konusunda hep çağrı yaptık. Son olarak Denizli’deki tüm muhtarların katıldığı bir toplantı düzenlendi. Bu toplantıda devlet kadroları siyasete alet edildi. Bugün sadece uyarı anlamında az kişiyle geldik. Sayın Vali’ye son kez çağrıda bulunuyorum. Şayet iktidarın valisi olmaya devam edecekseniz bir daha buraya 10 binlerce kişiyle geliriz. Artık siyasetin malzemesi haline gelmeyin. Bu size son çağrımızdır" dedi.
MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI BASINA TANITILDI
Grup açıklamanın ardından olaysız bir şekilde dağıldı.
Basın açıklamasının ardından CHP ilçe başkanları ile milletvekili aday adayları İl Binası’nda düzenlenen aday tanıtım toplantısına katıldı. 1 Mart tarihi itibariyle aday adaylığı başvuru süresinin dolduğunu belirten İl Başkanı Çavuşoğlu, 23 aday adayı ile iktidara yürüdüklerini söyledi. Çavuşoğlu, “Demokrasi bizim olmazsa olmazımızdır. Liderlerin istediği değil, halkın adayını belirlemek için 23 aday adayı ile ön seçime gidiyoruz. 23 arkadaşımız, kendileri için değil, CHP’yi iktidar yapmak ve Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceği, halkımızın geleceği için yola çıktı. 8 Haziran’da CHP iktidarı ile korku da bitecek. Halkın valisi halkın bakanı olacak” dedi.



542 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası