• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

AK PARTİNİN GÜCÜNÜ ÇİVRİL’E GETİRMEK İÇİN ADAY OLDUM

Çivril’in önde gelen işadamı ve siyasetçilerinden Vedat Demir, 25. Dönem AK Parti Denizli Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.
Özel bir restoranda düzenlenen akşam yemeğinde Ak Parti İlçe Yönetimi ile bir araya gelerek istişare yapan Vedat Demir “memleketime hizmet için, Çivril için, Denizli için milletvekili aday adayı oldum” dedi.
Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Celep, Kadın Kolları Başkanı Yaşar Kutlu, Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Poslu ile yönetim kurulu üyeleri ve partililerin katıldığı programda aday adaylığını açıklayan Demir, Anavatan Partisi İlçe Başkanlığı ve özel sektörde uzun yıllardır yapmış olduğu tecrübelerinin ışığında Çivril ve Denizli’ye hizmet etmek istediğini söyledi. “Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz” sözünden yola çıkarak, bu göreve layık görüldüğü takdirde bölgenin tüm sorunlarının çözümü noktasında gayret göstereceğini ifade eden Vedat Demir, “Bölgemizin sorunlarını ve çözüm noktalarını bildiğim için milletvekili aday adayı olmaya karar verdim. Bizim milletvekilliğimiz vatanımıza, milletimize hayırlı değilse, Allah bu görevi bize nasip etmesin. Niyetler hayır olursa, akıbetinin de hayır olacağına inanıyorum” dedi.
12 YIL İLÇE BAŞKANLIĞI İLE İLÇEME HİZMET ETMEK NASİP OLDU
Aday adaylığı sürecinde hem parti, hem de Çivril’lilerle istişare ettiğini belirten Vedat Demir “aday adaylığımız sürecinde Çivril’i temsil eden tüm kesimler ile istişare ettik. Yola çıkarken yıllardır bölgemizin hizmet noktasında yaşadığı sıkıntılar bizi öne çıkmaya cesaretlendirdi. Çivril, Çal, Bekilli, Baklan, Çardak, Bozkurt İlçelerimiz yıllardır siyasette arka sıralarda kaldı. Öncelikle bu bölgelerin sesi olmak için sonrada Denizli ve ülkemize hizmet için bu yola çıktık. Allah bizim için İlçemiz, Denizlimiz ve ülkemiz için hayırlıysa nasip etsin inşallah. 12 yıl Anavatan Partisi’nde aktif siyaset yaptım. İlçe başkanlığı döneminde yaptığım hizmetlere inşallah vekil olarak devam etmek istiyorum” dedi.
BİRLİK OLMALI HİZMET İÇİN ÇALIŞMALIYIZ
Çivril’li olarak Cahit Özkan’ın da Denizli Milletvekili aday adayı olarak başvuruda bulunduğunu belirten Vedat Demir “önemli olan Çivril olarak bizim tek yumruk olup Denizli’ye Çivril’li bir vekil istediğimizi anlatmak. Derdimiz rekabet etmek değil, derdimiz iktidar partisinden Çivril’li bir vekilin olması. Bütün samimiyetimle istediğim, ama benim, ama Cahit Kardeşimin seçilebilecek bir yerden aday olması. Çivril için kaybedecek zamanımız yok” dedi.
Yemeğe katılan Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Celep’te vekil aday adaylığı yolunda Vedat Demir’e başarılar dilediklerini belirterek “Vedat Abimiz yıllardır Çivril’de siyaset yapmış, ilçesine hizmet vermiş bir Çivril sevdalısıdır. Aktif siyaset yaptığı dönemlerde de Çivril’e kazandırdığı hizmetler ortadadır. Biz yönetim olarak Vedat Demir’e çıktığı yolda başarılar dileyerek sonuna kadar arkasında olduğumuzu ilettik. İnşallah Çivril’imiz için hayırlısı olur” dedi.



826 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası