• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

GÜLBAHAR'A SEVGİ ELİ SAHİP ÇIKTI

Çivril’in Kıralan Mahalesinde yaşayan 3 yaşındaki Gülbahar Özcan’a Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli sahip çıktı.
3 yaşında olmasına rağmen yürüme zorluğu yaşayan ve tedavi olması gereken Gülbahar Özcan’ı evinde ziyaret eden Sevgi Eli Çivril Sorumlusu Gonca Dikeç Özcan ailesinin ihtiyaçlarının karşılanacağını ve küçük Gülbahar’ın tedavisi için gerekli çalışmaların başlatılacağını söyledi.
Kıralan Mahallesinde Özcan Ailesinin evinde ziyaret eden Sevgi Eli Sorumlusu Gonca Dikeç ailenin zor şartlar altında hayatlarını devam ettirmeye çalıştığını belirterek “Sevgi Eli olarak Kemalettin ve Arife Özcan çiftini evlerinde ziyaret ettik. Çok zor şartlar altında geçim mücadelesi veriyorlar. Baba işsiz olduğu için evin temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanıyorlar. Sevgi Eli olarak evde ihtiyaç olan eksikleri gidermek için çalışmalara başladık. Küçük kızımız Gülbahar’ında maddi imkânsızlıklardan dolayı tedavisi yarım kalmış, bu konuyla ilgili olarak Çivril Belediye Başkanımız Dr. Gürcan Güven gerekli girişimlerde bulunulması talimatını verdi. Gülbahar için tedavi sürecini hemen başlatacağız. Ailenin daha iyi şartlarda yaşaması ve çocukların tedavisi için Sevgi Eli olarak elimizden gelen her türlü imkânı kullanacağız” dedi.
Sevgi Eli olarak ilk etapta aileye gıda ve giyecek yardımı yapıldığını da belirten Gonca Dikeç “aileyi ziyaretimiz esnasında eksik gördüğümüz temel ihtiyaçları hemen karşıladık. Evde tek odayı kullanıyorlar ve evlerinde elektrik yoktu hemen Aydem ile irtibata geçerek eve elektrik bağlattık. Öncelikli olarak gıda ve giyim yardımı yaptık, tespit ettiğimiz diğer ihtiyaçları da bu hafta içinde tedarik edip aileye teslim edeceğiz” dedi.



524 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası