• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

VERGİ HAFTASI KUTLAMALARI BAŞLADI

Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde Çivril Vergi Dairesi Müdürü Hasan Aksoy, Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’i makamında ziyaret etti.
23 Şubat-1 Mart tarihlerinde kutlanan Vergi Haftası nedeniyle gerçekleştirilen ziyarette Vergi Dairesi Müdürü Hasan Aksoy, müdür yardımcıları, şefler ve kurum çalışanları Çivril Belediyesine geldiler.
Çivril Vergi Dairesi Müdürü Aksoy hafta ile ilgili kutlama programı hakkında bilgeler vererek, "vergi bilincini geliştirmek üzere, Vergi Haftası Kutlamalarına bugün itibariyle başladık. Haftayı en iyi şekilde kutlayarak vergi bilincini artırmayı hedefliyoruz. Daha iyi bir yaşam ve daha iyi bir Türkiye için vergilendirilmiş kazancı benimsemeli ve benimsetmeliyiz. Vatandaşlarımız ve kurumlarımız tarafından ödenen vergilerle ülkemiz kazanıp, varlığına devam etmektedir" dedi.
Başkan Güven’de yaptığı açıklamada ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Verginin önemine değinen Başkan Güven, devletlerin varlığını sürdürmesi için bireylerin vergisini vermesi gerektiğini ifade etti. Başkan Güven ayrıca Vergi Haftası nedeniyle tüm vergi dairesi çalışanlarının vergi haftasını kutladığını ve görevlerinde başarılar dilediğini söyledi.



418 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası