• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

TÜKÜRÜĞÜMÜZLE BOĞARIZ

MHP Denizli İl Başkanı Yasin Öztürk, Ege Üniversitesi Öğrencisi, Ülkücü Genç Fırat Çakıroğlu’nun PKK yandaşları tarafından bıçaklanarak şehit edilmesi üzerine sert bir açıklama yaparak, “Sabrımızı zorlamasınlar. Tükürüğümüzde boğulurlar” dedi.
Açıklamasına “TÜRK MİLLETİNİN BAŞI SAĞOLSUN” diyerek başlayan MHP İl Başkanı Yasin Öztürk açıklamasında, Ege Üniversitesinde şehit edilen ülküdaşımız Fırat Yılmaz Çakıroğlu bu güzel vatanımızın birliği, dirliği için toprağa düşmüştür. Basının “karşıt görüşlü öğrencilerin kavgası” diye bu elim olayı basit bir vaka gibi geçiştirmeye çalıştığı hâlbuki bu vatanı sevenlerle vatanı bölmeye çalışanların mücadelesinde şehit olan kardeşimizi hiçbir zaman unutmayacağız. Berkin Elvan olayını aylarca gündemde tutan sözde basın, çözüm sürecinin işbirlikçileri siz milletimizi uyutmaya çalışsanız da biz her zaman uyanık olacağız. “Hepimiz Hrantız” diyenlerin hiçbir zaman diyemeyeceği bir ortamda bizler her gün “HEPİMİZ FIRAT’IZ” diye haykırmaya devam edeceğiz. Ülkücü olduğunu iddia edip çözüm sürecini destekleyen partinin kayığına binenler bugün kendi evinizde bir kardeşiniz uçmağa vardı. UYANIN..!
“Analar Ağlamasın” diye timsah gözyaşı dökenlerin kuyruğuna takılanlar bugün hepimizin anası ağladı. UYANIN…..! Her seçim sürecinde provakatif yaklaşımlarla tahammül sınırlarımızı zorlayanlar bilesiniz ki bu bent yıkıldı mı kükremiş sel olur tükürüğümüzle boğulursunuz. ” dedi.



491 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası