• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

DENİZLİ’YE 10 YENİ AMBULANS KAZANDIRILDI

Sağlık Bakanlığı tarafından Denizli’ye tahsis edilen 10 ambulans ve bir UMKE aracının teslim töreni Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin katılımıyla Delikliçınar Meydanı’nda yapıldı.
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, öğle saatlerinde Delikliçınar Meydanı’na geldi. Bakan Zeybekci, Denizli’ye gönderilen 10 ambulansın teslim törenine katıldı. Törene Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, İl Sağlık Müdürü Şükrü Arpacı, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları ve sağlık personeli katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını yapan Denizli Sağlık Müdürü Dr. Şükrü Arpacı, 112 ekibine katılan 10 ambulans ve bir UMKE aracıyla birlikte Denizli’de ambulans sayısının 99’a ulaştığını söyledi.Ardından söz alan Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman Zolan da, ambulanslar için Sağlık Bakanlığı ve aracı olan milletvekillerine teşekkür etti.
“SAĞLIKTA DÜNYADA BİR NUMARA OLDUK”
Bakan Zeybekci ise, sağlık alanında büyük işler başardıklarını söyledi. Zeybekci ‘’ Sağlık hizmetlerinde dünyada adeta parmakla gösterilen bir ülke olduk. Sağlık hizmetlerinde memnuniyet yüzde 75'ler seviyesine çıktı. Biz daha iyiye ulaşmanın peşindeyiz. Bunun insana en yüce paye olduğunu inanıyoruz. 12 yılda önemli işler başardık. Sağlığa vatandaşın daha etkin uzanmasını sağladık. Türkiye ortalama insan ömrünü arttırmada bir numara oldu” diye konuştu. Zeybekci, 1200 yataklı şehir hastanesinin de en kısa zaman Denizli’ye kazandırılacağını da müjdeledi.
AMBULANSLAR İLÇELERE DOĞRU YOLA ÇIKTI
Konuşmaların ardından Bakan Zeybekci 10 ambulansın açılış kurdelesini Denizli ValisiŞükrü Kocatepe, AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’la birlikte kesti ve ambulanslar ilçelere doğru yola çıktı.Böylece Honaz, Kale, Tavas, Serinhisar, Çameli, Sarayköy, Organize Sanayi Bölgesi, Bağbaşı ve Bayramyeri 112 istasyonlarına ambulanslar teslim edildi.



491 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası