• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

SÖZDE DEĞİL, ÖZDE SOSYAL DEMOKRATIZ

Çivril Belediyesi ile Hizmetİş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı, imza töreninde Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven “dilde değil, sözde değil, insan; özünde sosyal demokrat olmalı” dedi.
Başkanlık makamında gerçekleştirilen toplu iş sözleşmesinin imza törenine, Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Başkan Yardımcısı Hasan Yazıcı, Hizmet-İş Sendikası Denizli Şube Başkanı Sezai Söylemez, Hizmet İş Sendikası Çivril Şube Sorumlusu Ahmet Aydemir ve işçi kadrosunda yer alan belediye personeli katıldı.
Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, imza töreninde yaptığı konuşmada, herkesin huzur içinde çalışmasını istediklerini ifade ederek, "Bunun için de bize kanuni ölçüde öngörülen tüm yetkileri kullanarak arkadaşlarımızın mutlu olacağı bir sözleşme imzalıyoruz. Çalışanlar ne kadar mutlu olursa İlçemizdeki yaşayan insanlar da o kadar mutlu olur. Maalesef ülkemizde sosyal demokratlık adı altında pirim yapmaya çalışan bir çok siyasetçi var. İşçinin emeğini, hakkını elinden alarak sosyal demokrat olunmaz. Kişiler dilinde değil, sözünde değil, özünde sosyal demokrat olmalıdırlar. Biz özümüzde milliyetçi, sosyal demokrat ve muhafazakarız” dedi. İmzalanan bu sözleşmenin tüm işçilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Hizmet-İş Sendikası Denizli Şube Başkanı Sezai Söylemez de tören de yaptığı konuşmada, "Karşılıklı saygı ve sevgi çerçevesinde son derece samimi bir şekilde yürüttüğümüz görüşmelerin ardından toplu sözleşmemizin imzası için buradayız. Çivril Belediyemizin gücüne uygun olacak bir toplu iş sözleşmesinde anlaşmaya vardık. Ben üyelerim adına vardığımız anlaşmadan memnunum. İnanıyorum ki Sayın Başkanımız ve yönetimi de bu toplu iş sözleşmesinden memnundur. Ben kendilerine bize yaklaşımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımız da bu yaklaşımın karşılığında performans ve çalışma olarak bunun karşılığını vereceklerdir. Çivril Belediyesi’ne, işçilerimize ve tüm Çivril’e hayırlı olmasını diliyorum. Denizli ve Ege Bölgesinde sendika olarak imzaladığımız en iyi sözleşme Çivril Belediyesi ile imzaladığımız sözleşme oldu, bu konuda işçilerin yanında olan ve beklentilerimize en uygun cevabı veren başkan ve ekibine teşekkür ederim " diye konuştu.
Konuşmaların ardından toplu iş sözleşmesinin imzaları atıldı. Üç yıl için geçerli olan sözleşme ile Çivril Belediyesinde çalışan 73 kadrolu işçinin sosyal hakları ve maaşlarında iyileştirme yapılırken, üniversite okuyan işçi çocuklarının alacakları burs ha-beri işçiler tarafından alkışlanarak karşılandı.



555 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası