• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ İDAM İÇİN İMZA ATTI

Pamukkale Üniversitesi Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksek Okulu Öğrencileri, üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ın vahşice öldürülmesini kınamak için imza kampanyası başlattı.
Talihsiz kızı katleden kişiye lanet eden üniversite öğrencileri ülke genelinde başlatılan ‘İdam Geri Gelsin’ imza kampanyasına destek verdi. Özgecan Aslan’ın katillerinin idamla yargılanmasını istediklerini belirten üniversite öğrencileri idam yasasının geri gelmesini istediklerini belirterek ‘idam geri gelsin’ dediler.
11 Şubatta vahşice katledilen Özgecan Aslan’ın katillerinin en ağır şekilde cezalandırılması gerektiğini belirten üniversite öğrencileri “öldürmek ya da ölümü istemek bir kadın için en son şey ama daha ömrünün baharında bir genç kızı vahşice katledenlerin de sadece hapis cezası ile cezalandırılması yüreğimizdeki yangını söndürmeyecek. Biz bu canilerin en ağır cezayı almasını ve hatta idam yasasının geri getirilerek savunmasız çocuklara, kadınlara musallat olanların idamla yargılanmasını istiyoruz” dedi.
ÖĞRENCİ YURDUNDA KALAN ÖĞRENCİLER DESTEK VERDİ
Ülke genelinde başlatılan imza kampanyasına Pamukkale Üniversitesi Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksek okulunda öğrenim gören ve Çivril Özel Kılınç Kız öğrenci Yurdunda kalan 160 kız öğrenci başlatılan imza kampanyasına imza atarak destek verdi. Öğrenciler yaşanan olayın vahşet olduğunu belirterek “bu saldırı sadece Özgecan Aslan’a yapılmış bir saldırı değildir. Bu saldırı ile bütün kadınlar hedef alınmıştır bu saldırıyı yapanlar ve bunun gibi suçları işleyenler en ağır cezayı almalılar” dediler.



411 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası