• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

BU YIL GURBETÇİLER DE FESTİVALİ GÖRECEK

Geçen yıl çok kısa bir zaman da hazırlanmasına rağmen büyük ilgi gören ve beğeni alan festival için Çivril Belediyesi bu yıl daha erken hareket etme kararı aldı. Şubat Ayı meclis toplantısında festival komitesi kurulması ve festival çalışmalarının başlaması için karar alınırken Başkan Gürcan Güven bu yıl festivalin daha organize yapılması için çalışmalara erken başlayacaklarını söyledi.
Şubat Ayı meclis gündeminin 8. maddesi olarak görüşülen festival komitesinin kurulması ve çalışmaların başlaması konusunda meclis üyelerine bilgi veren Başkan Dr. Gürcan Güven “geçen yıl seçimden hemen sonra festival zamanı geldi. Festivale çok kısa zamanda hazırlanmamıza rağmen çok güzel ve katılımı fazla olan Çivril’e yakışır bir organizasyon gerçekleştirdik. Bu yıl Festival için daha erken çalışma kararı aldık gelecek ay ki meclis toplantısına kadar festival komitemizi kurup hemen bağlantılara başlayacağız. Bu yılki festivalin inşallah tüm Türkiye’nin konuşacağı Türkiye’nin gündemine yerleşeceği bir organizasyon olması için uğraşacağız” dedi. Geçen yıl yapılan festivale, festival tarihinde ilk defa bakan ve Denizli Milletvekillerinden bu kadar katılım oldu. Amacımız bu yıl daha fazla vekilimizi hatta bakanlarımızı Çivril’de görmek” dedi. Festivalin Çivril ve Çivril kültürünü tanıtmak için iyi bir fırsat olduğuna değinen başkan Güven “festivali planlarken sadece konser eğlence olsun düşüncesinde olmayacağız. Kültürümüzü ve ilçemizi her yönüyle tanıtmak için her detayı ve fikri değerlendireceğiz” dedi.
Konuşmasında festivalin gurbetçilerin gelme dönemine denk gelmesi içinde bir düşünceleri olduğunu belirten başkan Güven “geçen yıl festivalimize yaklaşık 60 bin kişi geldi. Bu yıl festival tarihini öne çekip bu sayıyı daha yukarılara çıkarabiliriz düşüncesindeyim” dedi.
Geçen yıl yapılan organizasyona Mustafa Ceceli, Seksendört ve Cemal Hünal gibi ünlü isimler katılmış ve Çivril tarihinin en kalabalık festivalini gerçekleştirmişti.



666 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası