• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

ZABITA DA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Çivril’de öldürülen köpekler için hayvan severlerin Çivril savcılığına suç duyurusunda bulunmasından sonra Çivril Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’de Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.
Edinilen bilgiye göre geçen hafta içerisinde Çivril merkez ve Çıtak, Kıralan, Kızılcasöğüt ve Yukarı Sanayi Bölgelerinde zehirlenerek öldürülen köpeklerin faillerinin bulunması için harekete geçen hayvan severler, Çivril Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundular. Hayvan severlerin bu girişiminden sonra harekete geçen Çivril Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Veteriner Hizmetleri müdürlüğüne bağlı ekipler mahallelerde çalışma başlattı. Köpeklerin bulunduğu bölgedeki vatandaşlarla görüşen zabıta ekipleri yaptıkları çalışmalar sonucunda Çivril Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundular.
Her iki başvurunun kabul edilmesiyle sonucu bekleme başlayan hayvanseverler suçluların cezalandırılacaklarına inançlarının tam olduğunu ve verilen dilekçelerden alınacak neticenin derdini anlatamayan masum canlara karşı bu gibi saldırılar düzenleyen vicdansızlar için ders niteliğinde olacağını umduklarını söylediler.



372 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası