• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

NURCAN DALBUDAK ÇİVRİL'İ ZİYARET ETTİ

Ak Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak çalışma ziyaretinde bulunmak için Çivril’ e geldi.
Çivril programına Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’i ziyaret ederek başlayan Dalbudak, Başkan Güven’den Çivril ile ilgili bilgi aldı.
Çivril Ak Parti Kadın Kolları Teşkilatının düzenlediği çalışma programına katılmak için Çivril’e gelen Ak Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak’ı Çivril Beleidye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Başkan Yardımcısı Hasan Yazıcı ile belediye çalışanları ve daire müdürleri merdivenlerde karşıladı. Başkan Gürcan Güven’in eşi Derya Güven’in’de hazır bulunduğu karşılama programında Dalbudak’a Çivril’e yaptığı ziyaret için teşekkür edilerek çiçek takdim edildi.
Çivril Belediyesinde Başkan Gürcan Güven ile bir süre görüşen Milletvekili Nurcan Dalbudak daha sonra Çivrilli Şehit Polis Kudret Çalık’ın ailesini ziyaret etti. Şehit polisin anne ve babası ile bir süre sohbet eden Nurcan Dalbudak daha sonra şehit polisin ailesi ile Şehit Polis Kudret Çalık’ın kabrini ziyaret etti.
Programının son bölümünde Ak Parti Çivril Kadın Kolları Teşkilatı Üyeleri ile bir araya gelen Nurcan Dalbudak göreve yeni seçilen yönetim kuruluna başarılar diledi. Kadınların Ak Parti sayesinde aktif siyasetin içinde daha çok yer almaya başladığını belirten Dalbudak “Kadınlar Ak Parti ile siyasette hak ettiği değeri buldu” dedi.
Kadınlara çok iş düşüyor.
7 Haziran da yapılacak genel seçimlerin çok önemli olduğuna dikkat çeken Nurcan Dalbudak “bu seçimlerde yeni Türkiye oluşumu için hanımlarımıza büyük görev düşüyor. Yolumuz daha çok uzun hedefimiz büyük. Genel seçimlerde göstereceğimiz başarı Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na göstereceğimiz bir güvenoyu niteliği taşıyacak" dedi.
Ak Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak’ın Ak Parti Kadın Kolları Üyeleri ile yaptığı toplantıya Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, eşi Derya Güven, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Yaşar Kutlu ve kadın belediye meclis üyeleri de katıldı. Ak Partili Kadınlar hatıra fotoğrafı çektirdiler.



747 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası