• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374

MECLİSE TAKVİM POLEMİĞİ DAMGA VURDU

Çivril Belediyesi Şubat Ayı meclis toplantısı yapıldı. Meclis toplantı salonunda yapılan toplantıda 17 gündem maddesi görüşüldü.
Belediye Meclis toplantı salonunda yapılan toplantı Ocak Ayı meclis tutanak özetinin okunmasıyla başladı. Belediyeye ait düğün salonları ve halı sahalarının kiraya verilmesi maddeleri ile Çivril Belediyesinin Milli Eğitim Müdürlüğüne araç tahsisi konularının görüşülmesinden sonra denetim komisyonuna yeni üye seçimine geçildi. Kapalı yapılan oylamada Ak Partili Üye Pervin Ünal 25, CHP’li Meclis Üyesi İsmail Tunay Yazıcı üyelerden 15’nin oyunu alarak denetim komisyonu üyeliğine seçildi. MHP’li meclis üyesi İsmail Çorbacıoğlu ise üyelerden 11’in oyunu aldı. Gündem maddelerinin görüşülmesinin sona ermesinden sonra gündem dışı söz alan CHP’li üyeler Nuran Şafak ve Türkan Keyik Kanalizasyon bağlantılarının DESKİ aracılığıyla yapılması için meclis kararı alınmasını ve vatandaşların özel şirketlerin eline bırakılmaması için çalışılması gerektiğini söylediler.
TAKVİM POLEMEİĞİ. TUNAY YAZICI “HAKKIMI HELAL ETMİYORUM”
Gündem dışın söz alan CHP’li Meclis Üyesi Tunay Yazıcı Çivril Belediyesi tarafından yap-tırılan takvimleri sert bir dille eleştirerek bu takvim için verilen paralar için hakkımı helal etmiyorum dedi. İki saat süren toplantının son bölümünde söz alan ve Çivril Belediyesi tarafından yaptırılan takvimleri eleştiren CHP li Tunay Yazıcı, takvimlerin Çivril’in ve Çivril Belediyesi’nin ruhunu yansıtmadığına dikkat çekerek “acemice ve özen gösterilmeden hazırlanan bu takvimler belediye için utanç konusudur. Takvimin her sayfasına Başkan Gürcan Güven’in fotoğrafının konulması meclis üyelerine ve belediye çalışanlarına, sayfalarda kullanılan diğer fotoğrafların da sadece Işıklı Fotoğrafı olması Çivril’e yapılmış büyük bir haksızlıktır. Keşke takvim hazırlanırken daha profesyonel olarak hazırlansa Çivril’in tüm değerleri takvimde yer alsaydı” dedi. Başkan Gürcan Güven Tunay Yazıcı tarafından takvim hakkında yapılan bazı eleştirilere katıldığını belirterek takvimde bazı hatalar yapıldığını ama bunu ilk defa takvim yapmalarına bağlamak gerektiğini ve art niyet aranmaması gerektiğini söyledi.



696 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası