• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374

BAŞKAN GÜVEN MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, her ay mahalle muhtarları ile bir araya geliyor.
Mahalle muhtarları ile her ay bir araya gelerek mahallelerin ihtiyaçlarını belirleyen Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven Şubat ayı toplantısında 76 mahalle muhtarı ile öğle yemeğinde bir araya geldi.
Başkan Güven ve muhtarlar Şubat Ayı toplantısında Kızılcasöğüt’teki Çiğdem Kamer Cafe Bistro’da öğle yemeğinde bir araya geldiler. Toplantının açılış konuşmasını yapan ve muhtarların da halkın oyuyla göreve geldiğini ifade eden Başkan Güven, "Sizlerin de bizim gibi gayeniz halkının mutlu olduğu, yaşanılabilir bir kent oluşturmaktır. Sizlerde mahallelerin belediye başkanısınız. Göreve geldiğimizden bu yana birçok alanda vatandaşa hizmet ettik. Bu süre içerisinde öncelikli sorunların çözümü için çalıştık. Çalışmaya da devam ediyoruz. 2015 yılını proje yılı olarak görüyoruz ve seçim beyannamemizde taahhüt ettiğimiz bazı önemli projelerimizi inşallah bu yıl içerisinde hayata geçireceğiz" diye konuştu.
Toplantıda muhtarlar sorunlarını yazılı ve sözlü olarak iletirken Başkan Güven, kısa süre içerisinde çözülebilecek olanların hemen yerine getirilmesi için ilgili müdürlere talimatlar verdi. Yürütülen çalışmalar ile ilgili de her ay ilçede ki mahalle muhtarları ile bir araya geldiklerini belirten Belediye Başkanı Gürcan Güven, “Tekke Mahallesi’nden Karabedirlere ve Cabar Mahallesinden Üçtepeler’e geniş bir coğrafyaya uzanan Çivril’imizi bir bütün olarak değerlendiriyoruz. Muhtarlarımız sorunların tespiti ve hızlı bir şekilde çözüme kavuşması noktasında çok önemli bir görevi yerine getiriyorlar” dedi.
Toplantıya Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Yazıcı, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Celep, birim müdürleri ve muhtarlar katıldı.



433 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası