• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374

DAHA TEMİZ BİR ÇİVRİL İÇİN

Temizlik faaliyetlerine 24 saat aralıksız devam eden Çivril Belediyesi, temizlik filosuna 6 yeni araç daha kattı.
Büyükşehir olduktan sonra çevre temizliği ile daha etkin mücadele eden Çivril Belediyesi, araç filosuna 6 yeni araç katarak gücüne güç kattı. Yeni alınan araçlar, modern aparatlarla donatılmış ve elektrikli kamyonlardan oluşuyor. Alınan yeni kamyonlar Cumhuriyet Meydanında yapılan tören ile basına ve kamuoyuna tanıtıldı. Alanda yapılan törene Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Celep, Başkan Yardımcısı Hasan Yazıcı ile Ak Partili Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti İlçe Yönetimi ile belediye personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Temizlik hizmetlerinde yeni başarılara imza atan Dr. Gürcan Güven Başkanlığındaki Çivril Belediyesi, filosuna 6 yeni çöp kamyonu daha katarak, ekiplerini güçlendirdi. Alınan yeni elektrikli kamyonlar ile Çivril’de çöp toplama daha ekonomik ve sessiz hale geldi.
Çivril köşe bucak temizlenecek.
Göreve geldiği ilk dönemden bu yana, ilçe temizliğine büyük önem veren Başkan Gürcan Güven’in talimatıyla, her gün 24 saat aralıksız temizlik hizmeti veriliyor. Çivril Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, devam ettirdiği çalışmalarla kirliliğe göz açtırmıyor. Ekipler, cadde ve sokakların yanı sıra park, bahçe v.b alanların temizliği konusunda da büyük hassasiyet gösteriyor. Çöp toplamaya belirli bir standart getiren temizlik birimi, çöp toplama işlemini haftanın her günü gerçekleştiriyor. Günün erken saatlerinden gece yarısına kadar süren rutin temizliklerin yanında, yine belirli aralıklarla yapılan cadde ve sokak yıkamaları ile büyük bir çevre kirliliği ortadan kaldırılıyor. Büyük süpürge makineleri, loderler v.b araçlar ve işçiler aracılığıyla yapılan temizlik faaliyetlerinde cadde ve sokaklar yıkanıyor, semt pazarları ve meydanlar temizleniyor.
“Temizlik imandan gelir”
Temizlik konusunda Çivril’in örnek alınan ilçelerinden biri olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, temizlik ekiplerinin gece gündüz hizmet başında olduklarını belirtti. Çeşitli vesilelerle temizlik imkânlarını arttırdıklarının altını çizen Başkan Güven, aldıkları 6 yeni araçla hizmet kalitesinin en üst seviyeye çıkacağınıifade etti. Başkan Gürcan Güven, araçların tanıtım töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi: 'Göreve geldiğimiz ilk dönemde mevcut temizlik kadrosunun ilçenin ihtiyaçlarını karşılayacak düzeyde olmadığını gördük. Her geçen gün artan bir potansiyele sahip Çivril’in daha güçlü bir teknik ekip ve ekipmana ihtiyaç vardı. Biz de ilk iş olarak gerek kadro ve gerekse teknik ekip ve ekipmanları ihtiyaçları karşılayacak düzeye getirdik. İlçemizde bir temizlik seferberliği başlattık. Ekiplerimiz her gün ilçemizi köşe bucak gözden geçirip, temizliyor. Amacımız vatandaşlarımıza daha temiz ve sağlıklı bir ilçe ortamı sunabilmek olduğundan, hizmetlerin en üst seviyeye çıkarılması amacıyla temizlik filomuza 6 yeni araç daha kattık. Çivril yalnızca fiziki görünümü ile değil tertemiz cadde ve sokaklarıyla da Denizli’ye yakışır, modern bir ilçe olduğunu gösterdi. Çivrillilerin bu konuda duydukları memnuniyeti her vesile ile bizlerle paylaşmaları da bizim için mutluluk verici. Kamyonlarımız Çivril’imize hayırlı olsun” dedi.



750 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası