• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374

KENT KONSEYİ ENGELLİLER MECLİSİ İLK TOPLANTISINI YAPTI

Kent Konseyi Engelliler Meclisi, ilk toplantısını gerçekleştirdi. Çivril Kent Konseyi Engelliler Meclisi 1. Olağan Genel Kurulu Çivril Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.
Çivril Kent Konseyi Başkanı Hasan Yazıcı Başkanlığında toplanan Engeliler Meclisi ilk toplantıda Engelliler Meclisi Başkanını seçti
Toplantıyla ilgili olarak Çivril Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, belediye meclis salonundaki toplantıda Belediye Başkan Yardımcısı ve Kent Konseyi Başkanı Hasan Yazıcı Çivril Belediyesinin engellilere ilişkin projeleri hakkında bilgi verdi.
Engellilerin toplumun bir parçası olduğunu belirten Başkan Yazıcı, "Belediyemizin Engelsiz Yaşam Parkı, engellilerin kullanımına uygun otopark alanı, yürüyüş parkuru, spor tesisleri, şehir içi kaldırımlar, sosyal faaliyet tesisi, engelsiz belediye projeleri var. Sizlerin toplumun bir parçası olmanız ve kamu hizmetlerinde erişimlerinizin kolaylaştırılması için altyapı yatırımlarını sizlerin kullanımına uygun hale getiriyouz" ifadesini kullandı.
Başkan Yazıcı konuşmasında pozitif düşünerek her şeyi başarmanın mümkün olduğunun altını çizdi. Engelliler meclisinin, tüm engellilerin sorunlarının çözümünde birleştirici bir harç olacağına inandığını da ifade eden Başkan Hasan Yazıcı, “Bu meclisin, evden çıkabilen ve çıkamayan, sizlerle ilişki kuran veya kuramayan tüm engelli vatandaşların tüm sorunlarında birleştirici bir harç olmasını diliyorum. Burada bulunan sizler, engellilere öncü olan arkadaşlar olarak siz harç olmak durumundasınız” dedi.
Toplantı Engelliler meclisinin başkan ve yönetim kurulu seçimiyle sona erdi. Çivril Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanlığına Özer Çandır seçildi.



486 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası