• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374

HALK EĞİTİM MERKEZİ HAYAT BOYU ÖĞRETİYOR

Çivril’de İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği Komisyonu toplantısı düzenledi.
Çivril Halk Kütüphanesi Toplantı salonunda düzenlenen toplantıya, Kaymakam Orhan Burhan, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Yazıcı, Çivril Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Murat Özkan, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Necati İlhan, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Keskinkılıç, ve protokol üyeleri ile okul idarecileri ve muhtarlar katıldı.
Halk Eğitim Müdürü Ramazan Eroğlu, açılış konuşmasında Hayat Boyu Öğrenme Projesi kapsamında halk eğitim merkezlerinin çok önemli bir yer tuttuğuna işaret ederek, "eğitimin yaşı yok. Her yaştan insanımızın eğitimi için halk eğitim merkezimiz çalışmalarını devam ettirmekte. İlçemizde hizmet veren diğer kurumlar da halk eğitim merkezimize gerekli desteği vermekte. Merkezimizin çalışmalarına destek veren tüm kurum amirleri ve çalışanlarına teşekkür ederim" dedi.
Halk Eğitim Merkezi Müdürü Eroğlu konuşmasında merkezin okuma - yazma, arıcılık, biçki dikiş, nakış, ahşap boyama, güzel sanatlar, spor ve benzeri birçok alanda kurslar açtığını, bu kursların yanı sıra İŞKUR ile ortaklaşa kursların açıldığını da belirtti. Eroğlu, ayrıca dil kursları, hayat boyu öğrenme, hijyen kursları, ve çeşitli alanlarda 81 kurs açıldığı, bu kurslara 1788 kursiyerin kayıt olduğunu ve belge almaya hak kazandığını belirtti.
Toplantı, katılımcıların Hayat Boyu Öğrenme Projesi ile ilgili fikirlerini ifade etmeleri ve önümüzdeki dönemlerde nelerin yapılması gerektiğinin konuşulmasıyla sona erdi.



662 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası