• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

Başkan Güven Öğrencilerin Karne Sevincine Ortak Oldu

2014 - 2015 eğitim öğretim döneminin ilk yarısının sona ermesi nedeniyle Rasime Kameroğlu İlkokulu’nda karne dağıtım töreni düzenlendi.
Öğrencilere karnelerini veren Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özcan öğrencilerin karne sevincine ortak oldu.
2014-2015 eğitim-öğretim döneminin ilk yarısı tamamlandı. Ülke genelinde okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerden yaklaşık 18 milyon öğrenci ve 900 bin öğretmen 15 günlük yarıyıl tatiline girerken Çivril’de de yaklaşık 12 bin öğrenci ile 850 öğretmen sömestr tatiline girdi. Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’de miniklerin bu özel gününde onları yalnız bırakmayarak, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu. Rasime Kameroğlu İlkokulu’nda öğrencilerle bir araya gelen başkan Güven, öğrencilere karnelerini verdi.
Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan törende konuşma yapan Başkan Gürcan Güven kendi çocukluğunu ve o dönemlerde karne günü yaşadıklarını duygu dolu sözlerle anlatarak, öğrencilere tatil döneminde bol bol dinlenme ve kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.
Konuşmasında karnesinde zayıf not olan öğrencilere “Asla üzülmeyin” diyen Güven, “Bu daha ilk dönem hiçbir şey bitmiş değil, asla korkmayın. Ailelerinizin sizi çok sevdiğini de unutmayın. Hepiniz ileride çok iyi yerlere geleceksiniz. Bu sıralardan kiminiz bir gün öğretmen, kiminiz doktor, kiminiz mühendis olarak çıkacak ama en önemlisi iyi insanlar olun. İyi anneler, babalar olun. Hepinizi çok seviyorum” diye konuştu.
Öğrencilerden tatili en iyi şekilde değerlendirmelerini isteyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özcan’da, “Milli Eğitim camiası olarak öğrencilerimize en iyi eğitimi vermek için çalışıyoruz. Başarılı bir yarıyılı geride bıraktık. Karne alan öğrencilerimizi tebrik ediyorum” dedi.
Karne dağıtım programı öğrencilerin sergilediği halk oyunu gösterileri ve flüt dinletisi ile sona erdi.



538 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası