• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

DENETİM KOMİSYONU ÜYELERİ EĞİTİM PROGRAMINA KATILDI

Çivril Belediyesi Meclis Üyeleri hafta sonu Afyonkarahisar’da yapılan eğitim toplantısına katıldı.
Türkiye Belediyeler Birliği’nin her yıl gerçekleştirdiği eğitim toplantılarına Çivril adına Belediye Meclis Üyeleri Salim Altuntaşoğlu, Tunay Yazıcı ve Muzaffer Palaz katıldı.
Hafta sonu Afyonkarahisar’da İkbal Termal Tesislerinde yapılan toplantıya katılan belediye meclis üyesi denetim komisyonu üyeleri üç günlük eğitim programında denetleme ve kontrol konularında eğitim aldılar. Eğitim programı sürecinde belediye meclisi ihtisas komisyonları oluşumu, oluşturulan komisyonların raporlarının bağlayıcılığı, oylama usulleri, devlet ihale kanunu kapsamı ve ihale yönetmeleri ve ihale komisyonu görev ve sorumlulukları ile kamu zararı, kamu zararının takip ve tahsili, kamu zararına sebep olan işlemler, sorumluları ve komisyonun zararı tespit etmesi konularında eğitim alan meclis üyeleri CHP’li Tunay Yazıcı ve Salim Altuntaşoğlu “katıldığımız eğitim seminer ile görev aldığımız denetim komisyonunda daha bilinçli ve verimli çalışacağımıza eminiz. Amacımız Çivril Belediyesi ve kapanan belediyeleri ile muhtarlıkların Çivril Belediyesine devrolunan hesapların denetlenmesinde hata ve yanlışlığa mahal vermemek” dediler.
Üç günlük eğitim seminerinden sonra Çivril’e dönen meclis üyeleri komisyon çalışmalarına Pazartesi gün itibari ile başladılar.



483 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası