• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

CEZAEVİ FİRARİSİ GAZİNODA YAKALANDI

Cezaevinden firar etti gazinoda eğlenirken yakalandı. İki ay önce Sarayköy Cezaevinden kaçan firari mahkûm Çivril Polisinin sıkı takibi sonucu yakalandı.
Alınan bilgiye göre, iki ay önce Sarayköy Ceza ve İnfaz Kurumu'ndan kaçan Çivrilli mahkûm A.K (36), Çivril polisinin sıkı takibi sonucu eğlenmeye gittiği gazinodan çıkarken yakalandı.
Cezaevinden kaçtıktan sonra Çivril’e geldiğinden şüphelenilen A.K ikamet adresinde ve mahallesinde takibe alan emniyet güçleri A.K’nin arkadaşları Ş.O, M.B, M.K ile Çivril’de bir gazinoya eğlenmeye geldiğini tespit etti. Yapılan istihbaratı çalışma sonucu A.K ve arkadaşlarının gazinoda eğlendiğinin teyit edilmesi üzerine polis ekipleri gazinonun bulunduğu bölgeye doğru yola çıktı. Yolda firari mahkûmun gazinodan ayrıldığı bilgisine ulaşan emniyet güçleri Çivril Uşak Karayolunda zanlıların kullandığı aracı durdurmak için barikat kurdu. Polisin dur ihtarına uymayan zanlılar araçla kaçmaya çalıştı. Kısa bir araç takibinden sonra zanlıların kullandığı araç Çivril Hükümet Konağı’nın arkasında önü kesilerek durduruldu. Durdurulan araçtan indirilen A.K, Ş.O, M.B, ve M.K polis tarafından göz altına alındı. Hakkında yakalama kararı bulunan ve iki ayrı suçtan kesinleşmiş 6 yıl 4 ay 20 gün ve 1 yıl hapis cezası bulunan A.K tutuklanarak cezaevine gönderilirken araçta bulunan M.B, M.K ve Ş.O yapılan sağlık kontrollerinden sonra, alınan ilk ifadelerinin ardından savcılığa sevke edildiler. M.K ve M.B mahkemece serbest bırakılırken, Ş.O görevli polis memuruna hakaret, direnme ve mukavemetten tutuklandı.



599 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası